Jump to content


Photo
- - - - -

photo in theme folder not showing up


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 sd vidiot OFFLINE  

sd vidiot

    Newbie

  • Members
  • 3 posts
  • Local time: 02:23 PM

Posted 06 October 2015 - 11:18 PM

I'm using MB3 with a Subdued theme on my Win7 HTPC.  I had it set up so that a charming picture of my family would show up  as the "poster" in the strip for each themed media folder with a collection of movies.  This is on the opening screen.  In the backround are posters of the movies in that themed folder.  Mysteriously now, the photo is not showing up and in its place a collection of 4 posters from themed media folder.  The JPEG photo was inside each folder.  Frankly, I can't remember how I set it up that way but now that it has mysteriously changed I can't for the life of me see how to get it back.  Any thoughts?  See attached for photo.

Attached Files


Edited by sd vidiot, 06 October 2015 - 11:33 PM.


#2 ebr ONLINE  

ebr

    Chief Bottle Washer

  • Administrators
  • 47409 posts
  • Local time: 08:23 AM

Posted 07 October 2015 - 10:17 AM

Use the server's metadata manager and find the folder(s) hit the "Images" tab and upload your images.



#3 sd vidiot OFFLINE  

sd vidiot

    Newbie

  • Members
  • 3 posts
  • Local time: 02:23 PM

Posted 21 October 2015 - 02:13 AM

Sorry, just returned from travels.

 

Using my browser, I enter the server and see the "metadata" tab on the left.  Once I open that, there is no "images" tab.  Do you have more explicit directions?  Sorry for my density!



#4 ebr ONLINE  

ebr

    Chief Bottle Washer

  • Administrators
  • 47409 posts
  • Local time: 08:23 AM

Posted 21 October 2015 - 10:16 AM

Pull out the hamburger menu and go to "Metadata Manager".






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users