Jump to content


Photo

Old Bug Thread

bugs

  • This topic is locked This topic is locked
65 replies to this topic

#21 fluffykiwi OFFLINE  

fluffykiwi

    Advanced Member

  • Members
  • 65 posts
  • Local time: 09:01 PM

Posted 05 October 2015 - 10:18 PM

Issue description: Genre undefined variable error showing instead of number of items within genre.  
 
This still exists if you select Genre from either Movies-AZ-Genre or TV-AZ-Genre and also from TV-Upcoming-Genre.
You can also navigate to TV-Upcoming from within Movies-AZ-Genre.
 
Steps to reproduce: Navigate to TV or Movies, either top menu or side menu. select A-Z or Upcoming at top in TV, Then select Genre at top.
 
My TV/HTS/BDPlayer: UE55HU8500 and BD-F7500
 
My firmware version: TV 1280 BD 1021
 
Other TVs etc. the issue has been reproduced on: See above
 
My Emby server version: 3.0.5724.6
 
My current Emby Samsung client version: 0.593k
 
Other Emby Samsung versions the issue can be reproduced in:
undefined error was partially fixed in recent versions
 
Developer comments: Fixed in beta 0.593k. This also highlighted another issue, that going from Movies -> A-Z -> ALL, Unwatched, Latest or Genre listed TV.
 
Too good @fluffykiwi :) Fixed in 0.593m when that arrives.

 


Edited by cmcg, 10 October 2015 - 06:31 AM.

  • cmcg likes this

#22 fluffykiwi OFFLINE  

fluffykiwi

    Advanced Member

  • Members
  • 65 posts
  • Local time: 09:01 PM

Posted 06 October 2015 - 01:30 AM

Issue description: On H-Series TV when displaying Album/Artist or track Listing for Albums, display Area seems to be set larger than Screen resulting in Screen moving up or down as you navigate up or down

 

Steps to reproduce: Select Music-Album- Click an Album and navigate up then down (Whole screen moves up or down with black bar appearing at bottom).

 

My TV/HTS/BDPlayer: UE55HU8500

 

My firmware version: 1280

 

Other TVs etc. the issue has been reproduced on: Not on F-Series Bluray Player BD-F7500

 

My Emby server version: 3.0.5724.6

 

My current Emby Samsung client version: 0.593j

 

Other Emby Samsung versions the issue can be reproduced in: 0.588

 

Developer comments: Confirmed in SDK emulator. Fixed in 0.593m


Edited by cmcg, 10 October 2015 - 06:31 AM.


#23 fluffykiwi OFFLINE  

fluffykiwi

    Advanced Member

  • Members
  • 65 posts
  • Local time: 09:01 PM

Posted 06 October 2015 - 11:57 AM


Issue description: Navigation locks within TV-Upcoming if you move to an episode off screen, i.e. 4/5, 5/5, etc, then press up or down ONLY on top date displayed, e.g. 04/10/2015 today. If you press navigation buttons for a while the dates display as undefined.

Steps to reproduce: Navigate to TV - Upcoming, navigate to leftmost episode on top date, ONLY if more than three entries, press up or down. You can no longer navigate. Can press return to leave upcoming and will then work as usual.

My TV/HTS/BDPlayer: UE55HU8500 and BD-F7500


My firmware version: TV 1280 BD 1021

Other TVs etc. the issue has been reproduced on: See above

My Emby server version: 3.0.5724.6

My current Emby Samsung client version: 0.593j

Other Emby Samsung versions the issue can be reproduced in: 0.588


Developer comments: I believe you! But I've not been able to line up enough data to replicate this yet.


Edited by cmcg, 11 October 2015 - 09:53 AM.


#24 Spaceboy OFFLINE  

Spaceboy

    Advanced Member

  • Members
  • 4175 posts
  • Local time: 09:01 PM

Posted 06 October 2015 - 06:10 PM

Issue description:

cannot log in manually for hidden user

Steps to reproduce:

i have the app set to log me in as user 1 automatically. if i log out from user 1 and enter the hidden users name and password i can see from the emby dashboard that the hidden user has been authenticated correctly but i cannot continue to see any media. i cannot get off the manual login screen without exiting the app completely.

My TV/HTS/BDPlayer:

H series

My firmware version:

1040 (i added it to the h series thread)

Other TVs etc. the issue has been reproduced on:

 

My Emby server version:

Version 3.0.5757.17993

My current Emby Samsung client version:

0.593f

Other Emby Samsung versions the issue can be reproduced in: Reproduced by @cmcg in 0.593j and 0.590

Developer comments: Fixed in v0.593l


Edited by cmcg, 10 October 2015 - 06:31 AM.


#25 fluffykiwi OFFLINE  

fluffykiwi

    Advanced Member

  • Members
  • 65 posts
  • Local time: 09:01 PM

Posted 07 October 2015 - 09:57 AM

Modified above post regarding undefined error within Genre as still exists within 0.593k for TV-Upcoming-Genre.


Edited by fluffykiwi, 08 October 2015 - 07:01 PM.

  • cmcg likes this

#26 fluffykiwi OFFLINE  

fluffykiwi

    Advanced Member

  • Members
  • 65 posts
  • Local time: 09:01 PM

Posted 08 October 2015 - 07:00 PM

Issue description: Navigation within ALL A Z screens is inconsistent.

 

Pressing down on middle row moves you diagonally down and to the right, e.g. K is above T but pressing down on K moves you to U, L is above U but moves to V, etc.  Looks like bottom row is centred on screen but behaves as if it is left aligned like the top two rows.

 

I would expect to move to letter below current selection when I press down.

 
Steps to reproduce: Navigate down from any letter in middle row of A Z screens within TV, Movies or Music sections.
 
My TV/HTS/BDPlayer: UE55HU8500 and BD-F7500
 
My firmware version: TV 1280 BD 1021
 
Other TVs etc. the issue has been reproduced on: See above
 
My Emby server version: 3.0.5724.6
 
My current Emby Samsung client version: 0.593k
 
Other Emby Samsung versions the issue can be reproduced in: 0.588
 
Developer comments: Agreed. The situation is the same on results screens when the bottom row has less items than the rows above. Fixed in v0.593o

Edited by cmcg, 11 October 2015 - 06:41 AM.


#27 FrostByte ONLINE  

FrostByte

    Advanced Member

  • ForumMod
  • 4521 posts
  • Local time: 04:01 PM
  • LocationThe UP

Posted 08 October 2015 - 11:45 PM

Issue description: Photos and Music Videos missing from menu.  Will need more as Media Folders goes away.   Also, lines between Media and Admin functions like in webclient menu only works on D series TVs.

 

Steps to reproduce: Click the menu key

 

My TV/HTS/BDPlayer: UN55F8000

 

My firmware version: 1209.1

 

Other TVs etc. the issue has been reproduced on: HT-F6500W

 

My Emby server version:  3.0.5724.6

 

My current Emby Samsung client version: 0.593m

 

Other Emby Samsung versions the issue can be reproduced in: 

 

Developer comments:


  • CBers likes this

#28 fluffykiwi OFFLINE  

fluffykiwi

    Advanced Member

  • Members
  • 65 posts
  • Local time: 09:01 PM

Posted 09 October 2015 - 08:11 PM


Issue description: Overlapping text in Music-Recent Frequent Albums and Artist
Text being displayed under third row of result overlaps bottom row text. Overlap is about half the text height.

Think the text simply needs lowered and there is space available, even with Music controls showing. Could possibly lower and still fit in three rows of text if you wished to display more metadata.

Steps to reproduce: Enter Music pages and view text below third row of albums on Recent Frequent Album and Artist pages.

My TV/HTS/BDPlayer: UE55HU8500 and BD-F7500

My firmware version: TV 1280 BD 1021

Other TVs etc. the issue has been reproduced on: See above

My Emby server version: 3.0.5724.6

My current Emby Samsung client version: 0.593m

Other Emby Samsung versions the issue can be reproduced in: 0.588

Developer comments: Confirmed. I think this is actually a duplicate and is reported above somewhere.
Fixed in 1.0.0d

fluffykiwi comment
Oops sorry. Didnt notice this is fifth post in thread, although does not specify it is common to all Music views except Artist-Albums.


Edited by cmcg, 28 October 2015 - 11:54 AM.


#29 FrostByte ONLINE  

FrostByte

    Advanced Member

  • ForumMod
  • 4521 posts
  • Local time: 04:01 PM
  • LocationThe UP

Posted 10 October 2015 - 01:45 PM

Issue description: In a music Playlist songs from single disc albums have a "?" if no disc# is specified in the id3 tags.  Same thing which was fixed in albums before.

 

Steps to reproduce: Click the menu key, scroll down to Playlists, select a Playlist

 

My TV/HTS/BDPlayer: UN55F8000

 

My firmware version: 1209.1

 

Other TVs etc. the issue has been reproduced on: HT-F6500W

 

My Emby server version:  3.0.5724.6

 

My current Emby Samsung client version: 0.593n

 

Other Emby Samsung versions the issue can be reproduced in: 

 

Developer comments: Fixed in v0.593o


Edited by cmcg, 11 October 2015 - 10:09 AM.

  • cmcg likes this

#30 FrostByte ONLINE  

FrostByte

    Advanced Member

  • ForumMod
  • 4521 posts
  • Local time: 04:01 PM
  • LocationThe UP

Posted 10 October 2015 - 03:04 PM

Issue description: In Collections the focus can go up past the top line of collections.  If you scroll left when you go up past the top the item numbers are 1/0, -1/0, -2/0, -3/0 and you can keep going forever and no Menu appears.  Clicking down once brings you back the top leftmost collection.   Almost like there is a hidden top menu up there, or previous code.  Expected behavior is for scrolling to stop at the top row of collections and not go up any further.

 

Steps to reproduce: Click the menu key, scroll down and select Collections, arrow up or scroll up using touch pad past the top row of collections

 

My TV/HTS/BDPlayer: UN55F8000

 

My firmware version: 1209.1

 

Other TVs etc. the issue has been reproduced on: HT-F6500W

 

My Emby server version:  3.0.5724.6

 

My current Emby Samsung client version: 0.593n

 

Other Emby Samsung versions the issue can be reproduced in: 0.590

 

Developer comments: Confirmed Fixed in v0.593o


Edited by cmcg, 11 October 2015 - 10:35 AM.


#31 FrostByte ONLINE  

FrostByte

    Advanced Member

  • ForumMod
  • 4521 posts
  • Local time: 04:01 PM
  • LocationThe UP

Posted 10 October 2015 - 05:25 PM

Issue description: When you click "Add to Playlist" within a movie then a popup box comes up if you don't have a previous movie playlist (see pic below) and if you change your mind and hit return the screen goes back one and the box now follows you where ever you navigate. 

 

What a person really needs to do if they change their mind is hit enter to bring up the keypad and then click Return which exits both boxes.  Once navigate away and the box is still there the only way to make the box go away is to either exit the app or go back and click "Add to Playlist" again and then hit Enter to bring up the keypad and then click return. 

 

Suggested fixes:

 

1.  Either add the ability to hit return and exit the popup box at that point if you change your mind AND also add some text in the box so people know you have to click "Enter" to bring up the keypad, or

2.  Better yet have the keypad automatically come up at the same time as the popup box because you need it anyway to name the playlist.  This way hitting return will function like a cancel closing both boxes and not return you to the main menu or something with the popup box still there

 

Steps to reproduce: Click the menu key, scroll down and select movies, select a movie, scroll down to "Add to Playlist", when you see the box in the pic hit "Return"

 

My TV/HTS/BDPlayer: UN55F8000

 

My firmware version: 1209.1

 

Other TVs etc. the issue has been reproduced on: HT-F6500W

 

My Emby server version:  3.0.5724.6

 

My current Emby Samsung client version: 0.593n

 

Other Emby Samsung versions the issue can be reproduced in: 

 

Developer comments:  Fixed in v0.593o


 

 

56197d646a92e_playlist.jpg


Edited by cmcg, 11 October 2015 - 01:16 PM.


#32 Jonathon OFFLINE  

Jonathon

    Member

  • Members
  • 21 posts
  • Local time: 01:01 PM

Posted 10 October 2015 - 11:46 PM

Issue description: Unable to login using an account with a password, or without.

 

Steps to reproduce: Start Emby from the Smarthub, choose an account from the login screen.  The app locks up, and doesn't continue.  Emby server logs shows the user account successfully logged in.

 

My TV/HTS/BDPlayer: Samsung UN65J6203

 

My firmware version: 1009

 

Other TVs etc. the issue has been reproduced on: N/A

 

My Emby server version: 3.0.5724.6

 

My current Emby Samsung client version: Unable to verify version, but deleted app and reinstalled on 10/10

 

Developer comments: I'm sorry the Emby app stopped working for you. We don't really support the J series. As they normally run Tizen OS there is no updated Smart TV 2015 emulator to test code against.

I did recently make changes to logon to fix problems with hidden accounts. This was tested on 2011, 2013 and 2014 emulators and all work fine.

I'll give you the link to grab the version just before that and you can try the USB install method if you like.

http://86.14.225.93/...pe_20151006.zip

Otherwise, you can use the IP address on the stable version page to return to that version.

Thanks for your feedback. But I'm sorry to say that J series will probably never be supported due to the switch to Tizen OS by Samsung.

@Jonathon let me know that his logon problem was caused by a port clash on his Emby server. - cmcg


Edited by cmcg, 14 October 2015 - 05:43 AM.
Moved to another thread (http://emby.media/community/index.php?/topic/26281-unable-to-login-using-an-account-with-a-password-or-without/)

  • FrostByte likes this

#33 FrostByte ONLINE  

FrostByte

    Advanced Member

  • ForumMod
  • 4521 posts
  • Local time: 04:01 PM
  • LocationThe UP

Posted 11 October 2015 - 07:09 PM

Issue description: Current time replaced with a timer since the TV power cycle.

 

Steps to reproduce: Start app, wait for Home screen to display and time should be shown in bottom right corner

 

My TV/HTS/BDPlayer: UN55F8000

 

My firmware version: 1209.1

 

Other TVs etc. the issue has been reproduced on: HT-F6500W

 

My Emby server version:  3.0.5724.6

 

My current Emby Samsung client version: 0.593o

 

Other Emby Samsung versions the issue can be reproduced in: 0. 590, 0.593o, 1.0.0b

 

Developer comments: @SamES tells us that this bug has been around for a long time. I had seen it before. It did seem to get worse in 593o, but I now believe that to be coincidental. It looks probable that Date() is getting input from a source external to the TV that is occasionally inaccessible. There are some local API calls but they differ by model. We'll keep an eye on this one for now. - cmcg

 


Edited by cmcg, 26 October 2015 - 08:21 AM.


#34 FrostByte ONLINE  

FrostByte

    Advanced Member

  • ForumMod
  • 4521 posts
  • Local time: 04:01 PM
  • LocationThe UP

Posted 11 October 2015 - 08:03 PM

Issue description: The qwerty keyboard covers up the password field so you aren't sure you got the correct number of characters until you click OK.  Can the password box be moved to the left like you did the "Add to Playlist"?  I really like the new keyboard btw.  Makes entering you pw a lot easier

 

Steps to reproduce: Log out and Forget, Choose userid from list, keyboard pops up in front

 

My TV/HTS/BDPlayer: UN55F8000

 

My firmware version: 1209.1

 

Other TVs etc. the issue has been reproduced on: HT-F6500W

 

My Emby server version:  3.0.5724.6

 

My current Emby Samsung client version: 0.593o

 

Other Emby Samsung versions the issue can be reproduced in: This first came about with  593o

 

Developer comments: This feature was in the beta that seemed to break the clock (see above) and was taken out again. However, they were probably unrelated so it might make a comeback at some point, in which case I'll sort this. - cmcg

561af79866895_WP_20151011_003.jpg

 


Edited by cmcg, 14 October 2015 - 05:53 AM.


#35 CBers OFFLINE  

CBers

    Advanced Member

  • Moderators
  • 15307 posts
  • Local time: 09:01 PM
  • LocationKent, England.

Posted 20 October 2015 - 12:08 PM

Issue description: Audio tracks show as TRANSCODING when they are not.

 

Steps to reproduce: Play a video and then Tools, Audio and you will see what audio is playing with Transcoding.

 

My TV/HTS/BDPlayer: F8000

 

My firmware version: n/a

 

Other TVs etc. the issue has been reproduced on: none

 

My Emby server version:  DEV

 

My current Emby Samsung client version: 1.0.0b

 

Other Emby Samsung versions the issue can be reproduced in: Been like this for a while.

 

Developer comments: 



#36 CBers OFFLINE  

CBers

    Advanced Member

  • Moderators
  • 15307 posts
  • Local time: 09:01 PM
  • LocationKent, England.

Posted 21 October 2015 - 02:13 PM

Issue description: When selecting a chapter during playback, the time code isn't displayed, so it's difficult to know where you're jumping to.

Steps to reproduce: Play a video and then Tools, Chapters and you'll see there's no time code next to the chapter number.

My TV/HTS/BDPlayer: F8000

My firmware version: n/a

Other TVs etc. the issue has been reproduced on: none

My Emby server version: DEV

My current Emby Samsung client version: 1.0.0b

Other Emby Samsung versions the issue can be reproduced in: Been like this for a while.

Developer comments:

#37 FrostByte ONLINE  

FrostByte

    Advanced Member

  • ForumMod
  • 4521 posts
  • Local time: 04:01 PM
  • LocationThe UP

Posted 21 October 2015 - 08:24 PM

Issue description: Movie genre page not showing genre thumb files properly, doesn't display all genre names at one time.  I see part of something in the top left corner and you can scroll through different genres, but only one name at a time is shown and just the one partial backdrop in the left up corner scrolls at a time

 

Steps to reproduce: Go to Movies, scroll right over to Genre, hit Enter

 

My TV/HTS/BDPlayer: UN55F8000

 

My firmware version: 1209.1

 

Other TVs etc. the issue has been reproduced on: HT-F6500W

 

My Emby server version:  3.0.5724.6

 

My current Emby Samsung client version: 1.0.0.b

 

Other Emby Samsung versions the issue can be reproduced in: Not sure when it broke, don't use genre very often

 

Developer comments: Fixed in 1.0.0c, although I'm still in two minds about the selection method. Might go back to white boxes. - cmcg

 

Pic from 1.0.0b.  You can see a partial something in the top left.  I assume that is some backdrop (hard to tell), but it's definitely NOT the thumb like is shown in the webclient.  I also circled the genre name Action because it only shows one genre at a time, though you can scroll through the genres changing the name and the backdrop in the upper left.  There is a counter in the bottom left (not shown) which displays the number of Genres correctly.  Also, if you click on the genre displayed it appears to show the correct movies.

 

56282ae35c3bf_WP_20151021_001.jpg

This is how it looks in the web client

 

56282ba80ab54_genre.jpg


Edited by cmcg, 26 October 2015 - 08:16 AM.


#38 Ultroman OFFLINE  

Ultroman

    Advanced Member

  • Members
  • 207 posts
  • Local time: 11:01 PM

Posted 22 October 2015 - 04:26 PM

Issue description:
When playing video files from a folder with content type "Home Videos", some videos just don't start. Emby stays on the folder-screen, shows the "Loading"-panel, but never starts the video. Pressing back, lets you browse the folder again. It displays a message about switching tracks in the log (see screenshots), and it just looks all wrong. The same videos play fine, when they are added to a 'normal' TV series folder.

See attached txt-files with MediaInfo logs from affected files (File1, File2 and File4). I've also included the MediaInfo log of a file that is NOT affected (File3). The NOT-affected file is from the same ripper as File1, File2, and it is the episode following File2. File4 is a completely different series, but it is doing the same thing.

EDIT: I've removed the samples, because they weren't affected. See list of affected releases below, after the developer comments.

My folder with 'Home Videos' content type. I have clicked Enter to start the Criminal Minds episode. This is what I see.
1.jpg

After pressing Return a few times, I can get all the way back to my start-screen, still with the "Loading"-panel.
2.jpg

This is my log after the failed attempt to play the video.
3.jpg

These are my server settings
4.jpg

This is my normal 'TV Series' folder-view of the same episode, after I have added it to the regular folder. (for some reason the server refuses to download anything but 'Backdrop' images automatically right now).
5.jpg

I click into the episode view
6.jpg

Start the video...and it plays!
7.jpg

Here is the log after starting the video from the normal series folder view (screen 1)
8.jpg

Here is the log after starting the video from the normal series folder view (screen 2)
9.jpg


Steps to reproduce:
- Make a folder in your library with the content type "Home Videos".
- Put a video of a certain type into it
- Go to the folder on your TV via the 'Media Folders' view
- Play the video

My TV/HTS/BDPlayer:
UE50H6470

My firmware version:
2770

Other TVs etc. the issue has been reproduced on:
Another H-series

My Emby server version:
3.0.5768.7

My current Emby Samsung client version:
1.0.0c

Developer comments: Unable to replicate on D, F or H series emulators or physical F-Series TV. All sample files Direct Stream and play without issue. I'm not unfamiliar with the issue where the file doesn't play and leaves "Loading" in the corner but I don't know what's causing it for you at the moment. - cmcg

Ultroman answer: Well, the samples seem to play now...weird. Then I can only type up some of the releases I have trouble with:
Arrow.S04E01.720p.HDTV.X264-DIMENSION[eztv]
Arrow.S04E02.720p.HDTV.X264-DIMENSION[eztv]
Criminal.Minds.S11E03.720p.HDTV.x264-FLEET[eztv]
Doctor.Who.S09E03.720p.HDTV.x264-TLA[eztv]
doctor.who.s09e04.720p.hdtv.x264-tla
NCIS.S13E02.720p.HDTV.X264-DIMENSION[EtHD]
NCIS.S13E03.HDTV.XviD-FUM[ettv]
NCIS.S13E04.720p.HDTV.X264-DIMENSION[eztv]

Attached Files


Edited by Ultroman, 30 October 2015 - 06:30 PM.

  • CBers likes this

#39 FrostByte ONLINE  

FrostByte

    Advanced Member

  • ForumMod
  • 4521 posts
  • Local time: 04:01 PM
  • LocationThe UP

Posted 29 October 2015 - 10:51 PM

Issue description: App does not display Photos when photos are 4 levels deep and will lock up and abort app when clicking Enter.  This is not a problem using Media Folders as you can have Photos at least 4 levels deep using that route

 

Steps to reproduce: Create a folder 4 directories deep containing photos and then rescan library if needed.  Go to Menu, Photos.  App locks up and you can't scroll around to the different years.  Hit enter and app aborts and will ask for password if you don't have app set to auto login, else it jumps back to Home Screen after auto logging back in

 

My TV/HTS/BDPlayer: UN55F8000 w/2014 evo kit

 

My firmware version: 1209.1

 

Other TVs etc. the issue has been reproduced on: HT-F6500W

 

My Emby server version:  3.0.5724.7

 

My current Emby Samsung client version: 1.0.0.d

 

Other Emby Samsung versions the issue can be reproduced in: NA

 

Developer comments: Fixed in 1.0.0e

 

Here is a pic of what it looks like with one folder which has photos at least 4 levels deep.  You notice in the bottom left corner it says there are 8 folders, but only 7 are displayed.  Off to the right there is a hanging green circle with the number 1, no box below that, and then there is a black line where the year 2012 should be.  At this point the app is locked up and I can't scroll to the different years.  When I click Enter the app aborts and attempts to log back in

Format of the folder 2012 is C:\Photos\Year\Location\sub location

 

5632d7891fe06_WP_20151029_002.jpg

 

 

Here is a pic after I moved the last level of folders inside 2012 up one level and stopped at C:\Photos\Year\Location\  Notice the folder 2012 shows up correctly now and I am able to scroll over to it.  Photos now can then be displayed

 

5632d7a050dfe_WP_20151029_004.jpg

 

 


Edited by cmcg, 30 October 2015 - 12:51 PM.


#40 FrostByte ONLINE  

FrostByte

    Advanced Member

  • ForumMod
  • 4521 posts
  • Local time: 04:01 PM
  • LocationThe UP

Posted 29 October 2015 - 11:09 PM

Issue description: App aborts when enhanced presentation for photos is not checked and navigating to Photos within menu.  Also, the view within Media Folders...Photos is displayed incorrectly

 

Steps to reproduce: On the webclient go to User settings...Home screen settings...View Styles...and uncheck Photos.  This was the default when I first installed server, not sure if that has changed but I have never needed to change this setting before.  Now within the app go to Menu...Photos and the app should lock up and abort and then either ask for your password, or auto login if that is set

 

My TV/HTS/BDPlayer: UN55F8000 w/2014 evo kit

 

My firmware version: 1209.1

 

Other TVs etc. the issue has been reproduced on: HT-F6500W

 

My Emby server version:  3.0.5724.7

 

My current Emby Samsung client version: 1.0.0.d

 

Other Emby Samsung versions the issue can be reproduced in: NA

 

Developer comments: Fixed in 1.0.0e

Suggested fixes:

1. Display a box when clicking Photos and enhanced presentation is not check warning user option must be enabled.  Or disable clicking on Photos so that app doesn't abort when enhanced presentation is not checked

2. Add the ability to enable enhanced presentation for photos within the apps Server settings so that you don't have to do this at the server itself

 

Here is a pic of Media Folders...Photos when enhanced presentation for photos is not checked.  Notice the year 2008 in the upper left corner and only one year displayed with the metadata box

 

5632dd5780144_WP_20151027_003.jpg


Edited by cmcg, 30 October 2015 - 12:52 PM.






Also tagged with one or more of these keywords: bugs

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users