Jump to content
Sign in to follow this  
skynet600

Channel playback issues

Recommended Posts

skynet600

I am having playback problems with several channel plug-ins including ITV and YouJizz via the web client using both FF and Safari.  It has been happening for a while now but it is getting worse lately.  Server is on 3.0.5568.2309.  I attach two logs.  The one from last night is when a title I was watching just stalled part way through and would not recover.  This has been the main symptom for some time.  The second log is after last nights update and it failed to play at all. For ease of searching I played Birds of a Feather using ITV on both occasions.  All plug-ins are up-to-date.  

server-63563386538.txt

transcode-e3f30fd5-651c-4aad-8b82-8b3ab7b746a3.txt

server-63563344494.txt

transcode-f7b4dd45-74e5-4d5f-9457-d99ba9ac0f16.txt

Edited by skynet600

Share this post


Link to post
Share on other sites
skynet600

Anyone else?

Share this post


Link to post
Share on other sites
mbroku

I am also unable to get ITV to work at all...

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
skynet600

Still getting stalls.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...