Jump to content

Upgraded to 4.6.7.0 on Synology DS218play with DSM 7.1 - 403 Forbidden


BoomerVF14
 Share

Recommended Posts

BoomerVF14

Hi,

I was running the Emby app on my Synology DS218play today, editing files and such, no problems.

Then, I used the Synology Package Center to update Emby and DSM.  Looked like everything went fine as far as the install.

Logged back in to the NAS, but trying to launch the Emby App now produces a HTTP 403 "Forbidden" response.  I didn't change anything on my network and everything was fine before.

Can anyone help diagnose this?  I ssh'd into the NAS and copied the file /volume1/@appdata/EmbyServer/logs/embyserver.txt  - attached.

embyserver.txt

Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, BoomerVF14 said:

Yes, that's correct. I used the Update function in the control panel.

Have you taken a look at this?

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, BoomerVF14 said:

What should I take a look at? Would you recommend trying to revert?

I think Luke was referring to the sticky at the front of this forum:

There are some extra steps you need to take after migrating from DSM 6.x to DSM 7.x

 

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

BoomerVF14

OK... there was no Emby folder anymore, so I followed the rest of the steps and it is working again. Although, I lost hours of work in organization that I had to do over.

Appreciate the quick responses here in the forum.

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...