Jump to content

Emby Suddenly Will Not Identify TV Series Episodes Or Entire Series


ZeeNetTV
 Share

Recommended Posts

Added a few new episodes to my TV series library, and it wouldn't take for some reason. Now, nothing I add to TV series library will take correctly. Keeps getting stuck at 92%. My movie library is fine, is taking new movies added like it should. I have changed absolutely no settings. It was fine one moment, then not fine the next. All files are appropriately named. Starting to think I'm going to have re-build the TV library from scratch, though I shouldn't really be having to. Could one bad file have corrupted my entire tv library?? It doesn't even want to do a manual scan anymore either.

Edited by ZeeNetTV
Link to comment
Share on other sites

Hi there, I would just be patient and allow the scan to finish. Please let us know if this helps. Thanks.

Link to comment
Share on other sites

Happy2Play

We would need to see the server log if media is not seen when scan finishes.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

I ended up rebuilding the entire library. It still has some issues. I would post server logs, but there's none to post. Whenever it backfires, it doesn't "log" anything, just acts like nothing happened. Eh, it's working (mostly)...

Link to comment
Share on other sites

Just now, ZeeNetTV said:

I ended up rebuilding the entire library. It still has some issues. I would post server logs, but there's none to post. Whenever it backfires, it doesn't "log" anything, just acts like nothing happened. Eh, it's working (mostly)...

Hi, there is always a server log file, and almost always something we can learn from it.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...