Jump to content

Problem with MovieDb


Wolfgang_P
 Share

Recommended Posts

Wolfgang_P

Hey there, i got the exact same problem. i also tryed older an newer emby versions. all the same scan problem. i think it could be a scraper.... dont know. 

Link to comment
Share on other sites

Wolfgang_P
Posted (edited)

a few details:

- libary scan stops at around 90%
- meta data is broken at new series/episodes
tryed older an newer emby versions

 

 

Edited by Wolfgang_P
Link to comment
Share on other sites

6 minutes ago, Wolfgang_P said:

a few details:

- libary scan stops at around 90%
- meta data is broken at new series/episodes
tryed older an newer emby versions

 

 

Hi, why do you think metadata is broken? Please go over a specific example.

Thanks.

Link to comment
Share on other sites

Wolfgang_P
Posted (edited)

there 2 seperate errors:

a) the missing metadata ist caused by the movie db scraper, others work

b) the problem ahbi_santini is talking about is still there

@Luke i thought this would be a connected to each other

 

Edited by Wolfgang_P
Link to comment
Share on other sites

Please attach the information that I've requested above. Thanks.

Link to comment
Share on other sites

Wolfgang_P

your request ist beyond my limited possibilities. may u need a log? some of this? 

embyserver.txt

5.8.2022, 19:39:45

hardware_detection-63795323319.txt

5.8.2022, 19:08:39

embyserver-63795323251.txt

5.8.2022, 19:07:31

hardware_detection-63795323144.txt

5.8.2022, 19:05:44

embyserver-63795322858.txt

5.8.2022, 19:00:58

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...