Jump to content

Show not showing in correct order


bmhanson
 Share

Recommended Posts

bmhanson

My apologies if this has been talked about but i tried searching and could not find anything.  I updated to 4.7.6 and now one of my shows is not showing episodes int eh correct order. Previous to the update the episodes were in the correct order.  To make it more confusion it is the one season of the show i had last been watching.    I have not found any other shows displaying this issue yet.  

What might have caused the episodes to be out of order?  I even just found other series that has the issue so it is not isolated to the one series.  Though a number of them do appear to be correct.

Previously in the season 1 listing it was the standard episode 1, 2, 3, etc.  Now it is episode 10, 12, 13, 1, 2, 3...

Quite vexing.  I am not even sure where to start to figure out what happened. 

 

Edit: If it makes any difference i just noticed they are appearing out of order in the Metadata Manager also

Edited by bmhanson
additional information
Link to comment
Share on other sites

Hi there @bmhanson can you please provide a specific example, perhaps with screenshots to demonstrate? Thanks !

Link to comment
Share on other sites

bmhanson

Sure. Here are a couple examples. From the season listing and corresponding Metadata manager. 

Let me know if this clears up my problem. 

 

I can try and get more when I get home if needed. 

Screenshot_20220805-143858_Emby.jpg

Screenshot_20220805-143937_Emby.jpg

Screenshot_20220805-144006_Emby.jpg

Screenshot_20220805-144020_Emby.jpg

Link to comment
Share on other sites

OK if you refresh the metadata on the whole season 1, does that help?

Link to comment
Share on other sites

bmhanson

No. I tried that when I first saw it was displaying differently in the metadata manager. Made no difference.  I think the next thing I am going to try is deleting it and then readding it

Link to comment
Share on other sites

bmhanson

OK.  So deleting the season and readding it fixed the issue.  BUT I really do not want to have to do that to all the shows that have this issue.  I have a lot of stuff on here and going through all to see what had an issue and what doesn't is a lot of work.  Add to that the delete/readd and I would really prefer to know why this happened and if there is another solution. 

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, bmhanson said:

No. I tried that when I first saw it was displaying differently in the metadata manager. Made no difference.  I think the next thing I am going to try is deleting it and then readding it

Did it help in the season listing though?

Link to comment
Share on other sites

bmhanson

No. Refreshing the metadata made no difference.  I do have others series with the same issue if there is something I need to try or data I need to gather.

Link to comment
Share on other sites

Happy2Play

Sounds like an old database issue and if refreshing item or Library is not correcting the issue then removing, scanning, and readding may be required to correct the database issue as already proven above. 

Link to comment
Share on other sites

bmhanson

Thanks for the help and info.  I had hoped there would be an easier way.  No idea why the update would have messed up the database.  It was fine before I did that.

Link to comment
Share on other sites

Thanks for the feedback. We are looking into the original issue.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...