Jump to content

Emby content missing


Dougstuart
 Share

Recommended Posts

Dougstuart

When logged into Emby, All of the media is missing. My subscription is paid until December, but its as if I don't have any media on the server. There's options to purchase the subscription, but everything else is missing. The connect pin works, and a sever can be selected.

 

Is there any common causes for this? what can be done to restore the server functionality? 

Link to comment
Share on other sites

Hello Dougstuart,

** This is an auto reply **

Please wait for someone from staff support or our members to reply to you.

It's recommended to provide more info, as it explain in this thread:


Thank you.

Emby Team

Link to comment
Share on other sites

pwhodges
25 minutes ago, Dougstuart said:

When logged into Emby, All of the media is missing. My subscription is paid until December, but its as if I don't have any media on the server.

Have you set up your own server?  Who are you paying a subscription to?  Is it for the premiere features on your own server, or is it to use someone else's server?

If you have your own server, providing the log (as specified in the post above) would help diagnosis.

If you are using someone else's server, you should ask them about it.

Paul

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...