Jump to content

Podcasts Plugin won't play youtube RSS podcast feeds


PSE1932
 Share

Recommended Posts

PSE1932
Posted (edited)

I tried to play the mp4 video downloaded by podsync with emby and Podcasts Plugin, and it doesn't play either, as you can see in the log

embyserver (1).txt

Edited by PSE1932
Link to comment
Share on other sites

Hi, yes because the video urls are bad, look at the log contents:

2022-07-09 21:26:19.882 Info MediaProbeManager: ProcessRun 'ffprobe' Process exited with code 1 - Failed
2022-07-09 21:26:19.883 Error App: Error in ffprobe
	*** Error Report ***
	Version: 4.7.4.0
	Command line: /system/EmbyServer.dll -programdata /config -ffdetect /bin/ffdetect -ffmpeg /bin/ffmpeg -ffprobe /bin/ffprobe -restartexitcode 3
	Operating system: Linux version 5.4.145 (runner@fv-az65-299) (gcc version 8.4.0 (OpenWrt GCC 8.4.0 r3768-687407acd)) #0 SMP Thu Sep 30 13:16:28 2021
	Framework: .NET 6.0.2
	OS/Process: x64/x64
	Runtime: system/System.Private.CoreLib.dll
	Processor count: 4
	Data path: /config
	Application path: /system
	System.Exception: System.Exception: ffprobe failed for "http://10.0.0.75/joeman/ddJUu5Hw9cU.mp4" - streams and format are both null: 
	{
	
	}
	
	
	ffprobe version 5.0.0-emby_2022_05_07 Copyright (c) 2007-2022 the FFmpeg developers and softworkz for Emby LLC
	  built with gcc 8.3.0 (crosstool-NG 1.24.0)
	[http @ 0x184f080] HTTP error 404 Not Found
	http://10.0.0.75/joeman/ddJUu5Hw9cU.mp4: Server returned 404 Not Found

 

Link to comment
Share on other sites

PSE1932
1 hour ago, Luke said:

Hi, yes because the video urls are bad, look at the log contents:

2022-07-09 21:26:19.882 Info MediaProbeManager: ProcessRun 'ffprobe' Process exited with code 1 - Failed
2022-07-09 21:26:19.883 Error App: Error in ffprobe
	*** Error Report ***
	Version: 4.7.4.0
	Command line: /system/EmbyServer.dll -programdata /config -ffdetect /bin/ffdetect -ffmpeg /bin/ffmpeg -ffprobe /bin/ffprobe -restartexitcode 3
	Operating system: Linux version 5.4.145 (runner@fv-az65-299) (gcc version 8.4.0 (OpenWrt GCC 8.4.0 r3768-687407acd)) #0 SMP Thu Sep 30 13:16:28 2021
	Framework: .NET 6.0.2
	OS/Process: x64/x64
	Runtime: system/System.Private.CoreLib.dll
	Processor count: 4
	Data path: /config
	Application path: /system
	System.Exception: System.Exception: ffprobe failed for "http://10.0.0.75/joeman/ddJUu5Hw9cU.mp4" - streams and format are both null: 
	{
	
	}
	
	
	ffprobe version 5.0.0-emby_2022_05_07 Copyright (c) 2007-2022 the FFmpeg developers and softworkz for Emby LLC
	  built with gcc 8.3.0 (crosstool-NG 1.24.0)
	[http @ 0x184f080] HTTP error 404 Not Found
	http://10.0.0.75/joeman/ddJUu5Hw9cU.mp4: Server returned 404 Not Found

 

Yes I found this problem too, thank you very much for your help, it is now playing properly, but the youtube rss subscription link is still not playing properly in Podcasts Plugin.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, PSE1932 said:

Yes I found this problem too, thank you very much for your help, it is now playing properly, but the youtube rss subscription link is still not playing properly in Podcasts Plugin.

Hi, well what kind of urls are in the rss? They need to be direct video urls, not links to YouTube web pages.

Link to comment
Share on other sites

PSE1932
Posted (edited)
16 hours ago, Luke said:

Hi, well what kind of urls are in the rss? They need to be direct video urls, not links to YouTube web pages.

thanks very much for your help.

https://www.youtube.com/feeds/videos.xml?channel_id=UCsXVk37bltHxD1rDPwtNM8Q

 

And I found this post.
https://support.emby.media/support/solutions/articles/44001159147-strm-files

It looks like youtube can't be played directly in emby, right?

Edited by PSE1932
Link to comment
Share on other sites

Hi, not currently no, except for trailer urls that point to youtube, but we haven't extended that support to everywhere yet though.

Link to comment
Share on other sites

PSE1932
On 7/11/2022 at 10:52 AM, Luke said:

Hi, not currently no, except for trailer urls that point to youtube, but we haven't extended that support to everywhere yet though.

thanks very much for your help.

 

By the way, I purchased a lifetime emby membership, how do I know how many devices my family has activated in total?

Link to comment
Share on other sites

20 minutes ago, PSE1932 said:

thanks very much for your help.

 

By the way, I purchased a lifetime emby membership, how do I know how many devices my family has activated in total?

Hi, please email billingsupport@emby.media. thanks.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...