Jump to content

Wrong query to tmdb


ilCosmico
 Share

Recommended Posts

ilCosmico

Hello Support,

I noticed that for many movies the Emby Server v4.7.5.0 installed on my raspy does not found movie's covers.

I checked the log and I found out that you add also the file extension to the query, that's why results are missing.

image.thumb.png.39a00aae5620df255c37979dea015869.png

I tried to change the query without file extension and it gets the correct result

image.thumb.png.63600f53dd3d953184fbc2dfe81da4b7.png

Could you fix this bug, please?

Link to comment
Share on other sites

Happy2Play

True but I would expect the parser to have issues here "Lo chiamavano Trinità...mkv" but in theory should drop all periods and extension.

Link to comment
Share on other sites

ilCosmico

I understand... do you think is it possible to remove file extension on your side before sending the query instead?

Link to comment
Share on other sites

Happy2Play
3 minutes ago, ilCosmico said:

I understand... do you think is it possible to remove file extension on your side before sending the query instead?

Have to wait for the dev @Luketo comment but would think it is possible.  Don't believe this have ever come up before.

  • Agree 1
Link to comment
Share on other sites

We'll take a look at it. Thanks.

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Happy2Play
Just now, Luke said:

We'll take a look at it. Thanks.

Per the other topic this is a Flat structure query issue adding file extension.

 

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...