Jump to content

seasons don't show


HeroLeam
 Share

Recommended Posts

GrimReaper

Some more details will be needed, like your folder structure and naming convention used. 

Link to comment
Share on other sites

HeroLeam
47 minutes ago, GrimReaper said:

Some more details will be needed, like your folder structure and naming convention used. 

This!

image.png.43e3781075a756034036f80379edb2f4.png

Link to comment
Share on other sites

GrimReaper
52 minutes ago, GrimReaper said:

Some more details will be needed, like your folder structure

 

Link to comment
Share on other sites

Happy2Play

All I can suggest is removing the Show, doing a library scan, then readd the Show, scan and post the server log if it does not populate correctly.  But the contents of one of the season folders may help also.

Link to comment
Share on other sites

HeroLeam
25 minutes ago, Happy2Play said:

All I can suggest is removing the Show, doing a library scan, then readd the Show, scan and post the server log if it does not populate correctly.  But the contents of one of the season folders may help also.

ok i'll try

Link to comment
Share on other sites

15 hours ago, HeroLeam said:

ok i'll try

Let us know how you get on. Thanks.

Link to comment
Share on other sites

HeroLeam
On 6/21/2022 at 9:42 PM, Happy2Play said:

All I can suggest is removing the Show, doing a library scan, then readd the Show, scan and post the server log if it does not populate correctly.  But the contents of one of the season folders may help also.

I don't think it worked, it's still out of seasons, and it's only in some animes that this happens, and the structure I always follow the same @Happy2Play

embyserver.txt embyserver-63791617272.txt hardware_detection-63791617307.txt

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Hi @HeroLeam are you still having an issue with this? Have you updated to Emby Server 4.7.5?

Link to comment
Share on other sites

HeroLeam
12 hours ago, Luke said:

Hi @HeroLeam are you still having an issue with this? Have you updated to Emby Server 4.7.5?

So, I had given up because nothing worked from what you said, but for a while it has normalized, maybe it was a bug in the version, because now the seasons appear.

I just wanted to know why it's prioritizing when I use identify other metadata instead of pro first. (MyAnimeList), it always pulls from AniDB...

Because it's Dragon Ball and not Dragon Ball Z

chrome_CC2F8gFLyc.jpg

chrome_fkkxtrwTKA.jpg

chrome_P5m5ZgwMVE.jpg

Link to comment
Share on other sites

It probably couldn't find anything on the higher sources, however, the anime plugin also has some internal magic that I don't fully understand. The sources are all kind of mashed together even though they're configured separately.

I think we should split the sources out into their own separate plugins.

Thanks for the feedback.

Link to comment
Share on other sites

HeroLeam
Posted (edited)
15 hours ago, Luke said:

It probably couldn't find anything on the higher sources, however, the anime plugin also has some internal magic that I don't fully understand. The sources are all kind of mashed together even though they're configured separately.

I think we should split the sources out into their own separate plugins.

Thanks for the feedback.

a few months ago it identifies correctly, but ok, waiting for an update

Edited by HeroLeam
Link to comment
Share on other sites

I started splitting them up so there are a whole bunch of new plugins up now.

Link to comment
Share on other sites

HeroLeam
1 hour ago, Luke said:

I started splitting them up so there are a whole bunch of new plugins up now.

Good, now I'm at work, but when I get home I'll check out the new plugins!

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
HeroLeam

It took me a while to respond, but it's still not fetching the myanimelist metadata, I get the code, identify it as myanimelist and it still prioritizes anidb, I don't like to use anidb because it never resembles the correct anime. if I remove the "anime" plugin and leave it only from myanimelist it doesn't look for anything, it keeps turning and turning and it doesn't go forward :(

Link to comment
Share on other sites

Quote

identify it as myanimelist and it still prioritizes anidb,

Prioritization is based on library options. How have you configured the metadata providers for the library?

Link to comment
Share on other sites

HeroLeam
2 hours ago, Luke said:

Prioritization is based on library options. How have you configured the metadata providers for the library?

That's right, and even so it searches for anidb.

Link to comment
Share on other sites

Probably because it doesn't get anything from MyAnimeList.

Link to comment
Share on other sites

HeroLeam
15 hours ago, Luke said:

Probably because it doesn't get anything from MyAnimeList.

But a while ago it worked perfectly, I got the id of the anime on myanimelist, identified it and it came correctly. It's been a while since it started to bug..

Link to comment
Share on other sites

On 7/31/2022 at 2:41 PM, HeroLeam said:

But a while ago it worked perfectly, I got the id of the anime on myanimelist, identified it and it came correctly. It's been a while since it started to bug..

@HeroLeam please attach the emby server log from when you performed the identify. Thanks.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...