Jump to content


Photo

Channel videos won't play

MBT channels videos

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 RedStripe OFFLINE  

RedStripe

    Advanced Member

  • Members
  • 210 posts
  • Local time: 04:49 AM

Posted 26 September 2014 - 11:57 PM

Server Version 3.0.5366.22005
MBT Version 3.0.5377.16926

I have the following channels installed:
Beeg
CNET
Revision3
Trailers
TuneIn
Twit
Vevo
Vine

Cannot play ANY Channel video.

Receive the following error in MBT:

     "There was an error processing request."

5426348ef035d_Capture.png

Receive the following error in log file

     "At least one of the pins involved in the operation is already connected."

http://paste2.org/VWKZjKXk

1) Please advise what the log file error means? (every Channel video cannot be locked?!)
2) Is there a solution available?



#2 rikiwi OFFLINE  

rikiwi

    Advanced Member

  • Members
  • 411 posts
  • Local time: 11:49 PM
  • LocationNew Zealand

Posted 03 October 2014 - 07:15 PM

Yes I would like to know why my CNET videos used to work but don't now.



#3 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 140578 posts
  • Local time: 05:49 AM

Posted 03 October 2014 - 08:02 PM

Channels are always subject to being affected by changes from the places they're streaming from. that's why they are community contributed and we'd welcome anyone who would like to help with them.







Also tagged with one or more of these keywords: MBT, channels, videos

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users