Jump to content

Refresh Metadata problem


Painkiller8818
 Share

Recommended Posts

Painkiller8818

Server Windows: 4.6.7.0

 

Today i added a movie but it were detected as a wrong one, so i identified the right movie and recorgnized everything except the "headline" has been updated.

 

 

All other fields like actors, descriptions etc got updated correctly except the headline, the headline was still the one from the wrong movie.

 

As the correct movie don't have a headline i think the field doesn't get reset to NULL if there is no headline but it is already a value set.

 

is anyone able to reproduce this?

 

thanks

Edited by Painkiller8818
Link to comment
Share on other sites

Painkiller8818

I have checked this on my own a few times now.

 

1. I choose a movie with no headline and set a random one (there is no lock for this field so nothing would prevent an update)
2. did a full metadata refresh, and the result is still the same headline.

 

So this shows me the process how it is done is wrong.

it should first reset all fields, and after that grab the infos from the web. If alrady a value is set for the headline, and the movie itself doesn't have one, this value stays.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...