Jump to content

No detailed media info on certain newly added series


Weevillo
 Share

Go to solution Solved by Weevillo,

Recommended Posts

Weevillo

Hi, so I recently encountered this when I was about to play a video on my Shield TV and it wouldn't play. I then tried the same thing with Jellyfin without any success there too. I'm unsure if this is related to permission privileges or whatnot and I don't know how to go about giving Emby the correct permissions. I then checked the info of the video files from two separate shows, where one show displays the info but the other one doesn't. I found that the one which didn't work with Emby didn't display any information about the episode, and I've tried the same episode from another source but it's the same issue. I'm using Sonarr for downloading and renaming/organizing files if that's good to know.

Screenshot 2021-11-28 163503.png

Screenshot 2021-11-28 163523.png

Screenshot 2021-11-28 163614.png

Screenshot 2021-11-28 163650.png

Link to comment
Share on other sites

Weevillo

You can ignore the attached windows detail screenshots, it seems like it's always like that from that particular source. The files are also in MKV. I'm able to play the files via Emby Theater but the subtitles doesn't show up for some reason.

Edited by Weevillo
Link to comment
Share on other sites

  • Solution
Weevillo

I managed to fix it. It was something so trivial as the file name being too damn long and that somehow made the file unreadable.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...