Jump to content

Help with Deco M9Plus port forwarding 8096


Paxtor
 Share

Recommended Posts

Hello,
I bought a M9Plus
I have a problem with port forwarding.
1. I connect on app. deco with my mobile and I add ip home lan and port 8096 udp/tcp and doesn't work :(
I trying to connect
Remote (WAN) access: http://ip...

I also have an open port on the modem 8096...

If I try with my old router it's working fine.

 

does anyone have Deco M9Plus?

Link to comment
Share on other sites

Hi, what exactly doesn't work? I've configured this on a Deco before and it worked just fine when I tried it.

Link to comment
Share on other sites

Hi Luke,

If I'm outside and connected on 4g 5g I can't connect on server....
because I think is port problem....

I try this on my old ruter and working fine.....

If I try wit my deco doesn't work:/
or I must different setup?

can you wrote step by step tutorial?

Edited by Paxtor
Link to comment
Share on other sites

how can I test port on deco?

On 12/4/2021 at 2:35 AM, Luke said:

Are you sure you're using the correct remote ip address?

shield tv have this ip

Link to comment
Share on other sites

27 minutes ago, Paxtor said:

how can I test port on deco?

shield tv have this ip

I mean the remote address for when you're connecting out of network. where did you get that from?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...