Jump to content

server and LG tv play stopping


Jonsmedia
 Share

Recommended Posts

Hi, please try setting this server transocding option back to default and see if it helps:

>>>>>  Non-Default Encoder Parameters
Warning EncoderParametersH264LibX.Preset: Original: veryfast Actual: fast

 

Link to comment
Share on other sites

Are you playing this file on the same network as the server or remotely?  There appears to be a 25Mbit limit set, either automatically based on your remote connection speed, or manually, either in the client setttings, player playback settings or on the server. 
 

Removing this limit if it is not necessary should prevent it from needing to transcode which may also help. 

Link to comment
Share on other sites

Happy2Play

Yes there is a limit set somewhere causing transcoding and your hardware can not handle the conversion from h265 to h264 as your Nvidia card has no encoding capabilities, only decoding (NVIDIA GeForce GT 1030).

&VideoBitrate=24616000&AudioBitrate=384000

&TranscodeReasons=ContainerBitrateExceedsLimit


fps= 11

 

Link to comment
Share on other sites

Jonsmedia

Hi  thank you very much  changing the transcoding back looks like it fixed it cant understand why its transcoding on a GB network though

Link to comment
Share on other sites

On 11/21/2021 at 8:08 AM, Jonsmedia said:

Hi  thank you very much  changing the transcoding back looks like it fixed it cant understand why its transcoding on a GB network though

Hi, in case it's due to the local network regression, you could try the Emby Server 4.6.7 update. Thanks.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...