Jump to content

Subtitles go out of screen with cover aspect ratio


ramansgdeep
 Share

Recommended Posts

ramansgdeep

Whenever the 'cover' aspect ratio is selected, the subtitles move along with the video frame as if hardcoded onto the video, but these subtitles aren't hardcoded, they are from a separate srt file. I've tested it on multiple video files too. This behaviour happens around 80% of the time (tested on same file). Sometimes it is fixed by force-restarting the app, but mostly it's not. The emby server version is 4.6.4.0. The app version is 3.2.12.

Also, the subtitle drop shadow doesn't match the preview in settings (except uniform) and the background doesn't work.

Link to comment
Share on other sites

Hi there, can you please show a screenshot example? thanks.

Link to comment
Share on other sites

ramansgdeep
Posted (edited)

Here you go

Thanks for replying :)

Screenshot_20211002-132035.jpg

Screenshot_20211002-031523.jpg

Screenshot_20211002-031515.jpg

Screenshot_20211002-131628.jpg

Edited by ramansgdeep
Added another screenshot
Link to comment
Share on other sites

Hi, thanks for reporting. We'll take a look.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Hi, this will be resolved in Emby for Android 3.2.20+. Thanks.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...