Jump to content

PS4 (Firmware 9.00) requies Login every time again


Recommended Posts

RiikoMK2

Sorry for my bad english, I'm used to write/speak german.
My PS4 got the System-Update to 9.00. So everytime I start (from "Standby", so not complete off) my PS4, I have to connect to my emby--Server again. Everytime I have to put in the adress, port, login-name and password. This also happend, if I pause too long. Oh, and the Browser-Cursor dosn't disappear anymore.
This is very annoying! Is there a "workaround" for these Problems?

And the Time displayed in the emby-PS4-Screen is still 2 hours in the past wrong. The Time, displayed in the PS4 Main-Menu is correct. Timezone is also correct (Europe / Berlin: UTC+1).
At the PC (each Browser) or Amazon-Fire-TV-Stick, the time is correct.
I really miss a real app for the PS4.


 

Link to post
Share on other sites
Luke

Hi, I haven't seen this happening in my testing. Have you configured anything in the ps4 browser settings to clear browsing data at certain times?

Link to post
Share on other sites
RiikoMK2

Hmm, I didn't change anything at my PS4-Browser. I also can't find any setting that could trigger this behavior.
Now I connected a USB-Keyboard to my PS4, because the Adress and Login Data are just too long for typing with the PS4-Gamepad.
My friend also had this Problem with his PS4, but he did a full reset to his PS4-Browser (delets everything in the Browser like Bookmarks, Cookies, etc) and now it's fine again. ... well I tried this too, and it worked.
So I think, the PS4-System-Update messed something up.
(But the Time in the PS4-Emby-Browser-Menu is still 2 Hours wrong ;) )

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...