Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'lets'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 1 result

  1. Kimballslice1890

    Lets Encrypt Help

    So I recently bought a domain and anticipated using Lets Encrypt. I had an extremely difficult time following their tutorials on how to acquire and validate a certificate but I found a YouTube video in which I created a certificate via a LAMP server on Ubuntu. The cert works fine and is verified on the LAMP server but when tried to compile the pem files in the pfx and set it up in advanced settings in my emby server, I cannot connect to my server when the settings are applied. When I remove the cert and the domain in advanced, it works again perfectly with the self signed certificate. Looking for a little help on how to get this working, maybe I didn't approach this correctly? I force all connections to HTTPS and would like to get this working so basically every other device other than a web browser and android OS can access the server.
×
×
  • Create New...