Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Segmentation Fault'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • Non-Emby General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Calendars

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 1 result

  1. I added a few new movies recently and now whenever I click on Movies, I get a Segmentation Fault and then shutdown. It will run just fine up till then. I can click into every other section, just Movies is affected. Segmentation fault [cont-finish.d] executing container finish scripts... [cont-finish.d] done. [s6-finish] syncing disks. [s6-finish] sending all processes the TERM signal. [s6-finish] sending all processes the KILL signal and exiting. Any thoughts how to troubleshoot this. I did notice that one of the new movies does not have any art to it, so I am wondering if it is dealing with that? I did end up removing the BoxArt and Cover Art plugins, but that didn't help. The only plugin I have now is the Trailers one.
×
×
  • Create New...