Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Rock'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • Non-Emby General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Calendars

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 1 result

  1. michael_sutherland

    Emby Running on Radxa Rock

    Hi All, Spent the last couple of days trying to set up Emby on a Radxa Rock. So far i have done really well. Found a lot of bumps in the road having to compile a lot of Emby dependencies from scratch. I will post all my steps on here as soon as i am finished but i have come across two errors and was hoping somebody could help. When i start emby on the radxa over ssh i recieve the following two errors: #ERROR 1 Error, ImageMagick, Error loading webp: *** Error Report *** Version: 3.0.5597.1 Command line: /opt/mediabrowser/MediaBrowser.Server.Mono.exe -ffmpeg /root/bin/ffmpeg -ffprobe /root/bin/ffprobe Operating system: Unix 3.0.36.0 Processor count: 4 64-Bit OS: False 64-Bit Process: False Program data path: /opt/mediabrowser/ProgramData-Server Mono: 4.0.1 (tarball Tue Apr 28 12:05:30 UTC 2015) Application Path: /opt/mediabrowser/MediaBrowser.Server.Mono.exe no encode delegate for this image format `PNG' @ error/constitute.c/WriteImage/1167 ImageMagickSharp.WandException at ImageMagickSharp.WandCore`1[imageMagickSharp.MagickWand].CheckError (Boolean status) [0x00000] in <filename unknown>:0 at ImageMagickSharp.MagickWand.SaveImage (System.String path) [0x00000] in <filename unknown>:0 at Emby.Drawing.ImageMagick.ImageMagickEncoder.TestWebp () [0x00000] in <filename unknown>:0 I have tried installing webp but the error still persists... #ERROR 2 Error, HttpServer, Exception loading certificate: /opt/mediabrowser/ProgramData-Server/ssl/cert_9c31b7884ea5475c8687970fc5996297.pfx *** Error Report *** Version: 3.0.5597.1 Command line: /opt/mediabrowser/MediaBrowser.Server.Mono.exe -ffmpeg /root/bin/ffmpeg -ffprobe /root/bin/ffprobe Operating system: Unix 3.0.36.0 Processor count: 4 64-Bit OS: False 64-Bit Process: False Program data path: /opt/mediabrowser/ProgramData-Server Mono: 4.0.1 (tarball Tue Apr 28 12:05:30 UTC 2015) Application Path: /opt/mediabrowser/MediaBrowser.Server.Mono.exe Input data cannot be coded as a valid certificate. System.Security.Cryptography.CryptographicException at Mono.Security.X509.X509Certificate.Parse (System.Byte[] data) [0x00000] in <filename unknown>:0 at Mono.Security.X509.X509Certificate..ctor (System.Byte[] data) [0x00000] in <filename unknown>:0 at System.Security.Cryptography.X509Certificates.X509Certificate2.Import (System.Byte[] rawData, System.String password, X509KeyStorageFlags keyStorageFlags) [0x00000] in <filename unknown>:0 at System.Security.Cryptography.X509Certificates.X509Certificate2.Import (System.String fileName, System.String password, X509KeyStorageFlags keyStorageFlags) [0x00000] in <filename unknown>:0 at System.Security.Cryptography.X509Certificates.X509Certificate2..ctor (System.String fileName) [0x00000] in <filename unknown>:0 at SocketHttpListener.Net.EndPointListener.LoadCertificateAndKey (System.Net.IPAddress addr, Int32 port, System.String certificateLocation) [0x00000] in <filename unknown>:0 InnerException: System.IndexOutOfRangeException Array index is out of range. at Mono.Security.ASN1..ctor (System.Byte[] data) [0x00000] in <filename unknown>:0 at Mono.Security.X509.X509Certificate.Parse (System.Byte[] data) [0x00000] in <filename unknown>:0 Any help would be much appreciated Mike
×
×
  • Create New...