Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'No Items'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • Non-Emby General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 3 results

  1. Server 4.3.10 windows. Trying to create a library of tv shows, using multiple folders but in clients says no items in said library. I am only using emby on my LAN, using wmc client (though i get same no items in library on windows browser client and samsung tv clients) I have tried refresh library, no joy. All folders are local folders on server machine (win7 wmc) if any additional info needed, let me know.
  2. I have a couple of folders that say "No items" when you browse into them. For example, if I browse to TV, Cartoons, (name of cartoon), etc. It shows the number of items in the folder, but when I click on that folder and open it it says no items. Web browser, MBT work just fine. I'm using UNC paths for everything. Thoughts?
  3. Hi All, I'm trying to create a sub folder within a season folder to keep sub seasons together but MB3 is showing NO ITEMS when I try to get access to these sub folders. Is there a work around for this one off situation so that I can still show season images? Here is examples of my file indexing at the moment; TV Shows\Doctor Who Classic Series Complete\Season 1\Doctor Who - S01E04 (004) - Marco Polo - Parts 1-7\Doctor Who - S01E04 (004) - Marco Polo (2) - The Singing Sands (Recon) TV Shows\Doctor Who Classic Series Complete\Season 1\Doctor Who - S01E04 (004) - Marco Polo - Parts 1-7\Doctor Who - S01E04 (004) - Marco Polo (3) - Five Hundred Eyes (Recon) Thanks
×
×
  • Create New...