Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Naim'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 1 result

  1. Sysyphus_

    DLNA cast to Naim Unity Atoms don't work

    Hello, First thank you for the great work done in Emby. I wrote this post about a problem I have when I cast music to my Naim Unit Atom amplifier in the WebUI. If I play an album there is a few problems : No play bottom bar appea Only the first track is played When I click on the cast button on the upper right, and select "Control", in the new screen nothing appear (only the main controls) I can't control the volume I attach the log file with DLNA Debug info check in server parameters (server restarted), but there is nothing relevant I think (a UPnPError with Transition not available only), do I check the wrong file ? Note that DLNA works fine in WebUI for an another system of the same brand (a Naim MuSo). And note that problem is the same with DLNA in the Android App but Goggle Cast work. Notice that for all my DLNA hardware, volume control have a lot of lag and is very difficult to control with the slider not accurate. But it's an another problem... I have by a lifetime subscription because I love Emby, I think the team make a great job and I want to support the new developments. DLNA control is for me, one of the most import feature and I hope I can help to solve the problem with my hardware. Thank you in advance for your help. PS: I'm an confirmed C# developer so you can use advanced technical language if it's help PS2: Sorry for my english... embyserver.txt
×
×
  • Create New...