Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'HTC One M8'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • Non-Emby General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Calendars

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 1 result

  1. Hi all This has been bugging me for some time, but life has been getting in the way of sitting down to get all the info together to post up. If i watch something on my htpc but then go to resume watching that on my mobile, it will start the video from the beginning. I then try to skip ahead to roughly where I was but that doesn't work either. It always puts me back to the beginning again. Of course then If I try watching it on another device, the resume is no longer there and I have to skip forward to where I'd previously left off. I've ran through the problem this morning and have attached both android and server log files here. Starting at 8:14, on MediaCentre-PC, I started watching: D:\Sports\Nascar\2017\MENCS.2017.Round10.Talladega.Race.PremierSportHD.1080i.H264.English-mitcd.ts I gave it about 20 seconds then skipped forward to 2:20:09 and let it play for about a minute, then stopped it. I then opened up Emby on my mobile and attempted to resume that video. It started it from the beginning. I then attempted to skip froward to 3 random times (using the bar) which resulted in the video starting from the beginning each time. I've tried uninstalling and reinstalling Emby on my mobile, but that has had no effect. Has anyone had something like this happen to them before? Thanks Chris 1310d1f9-6df2-4453-8192-cbcee98f37df.log server-63630057600.txt
×
×
  • Create New...