Jump to content

The app freezes on LeTV X50 pro


Recommended Posts

B1ackBaicai

I updated the Android TV app today and the app freezes when I try to start. 

The tips is: The app has no responed close or wait.

The version of the Andorid TV is 8.0.082S_0902.

I'm not sure the version 8.0 is Android version or something else.

Please check this issue and help

Thanks a lot.

IMG_6261.JPG

Link to post
Share on other sites
ebr
1 hour ago, B1ackBaicai said:

the app freezes when I try to start

Hi.  Exactly when does this happen?

Since this is a non-standard device, it is possible the beta will solve this.

 

Link to post
Share on other sites
B1ackBaicai

Hi @ebr

This issue happened just after I update the Android TV app to the 2.0 version.

The previous version I have used ( which I don't know the exact version number) is able to work normally.

I consider the pervious version is the lastest version before Andorid TV app 2.0.

Link to post
Share on other sites
ebr

Hi.  I mean exactly when does this problem occur when running the app?

Link to post
Share on other sites
B1ackBaicai

The tips means:

Emby has no respond

Would you like to shut down the app?

Link to post
Share on other sites
ebr

Okay, this is probably fixed in the latest beta.  It is due to the non-standard OS version.

 

Link to post
Share on other sites
B1ackBaicai

I update the app to 2.016beta.

The freeze is still  there 😂

Waiting for another update.

Link to post
Share on other sites
ebr

If you do a fresh install and set the app to show the login screen, can you get to the user screen where there is a send logs button?

If so, please cause the problem and then send a log from that screen.

Thanks.

Link to post
Share on other sites
B1ackBaicai

Hi, I've uninstalled the app then install again. 

The app freezes after I choosing the user "admin", at the mean time, I select the "Report the issue" button. 

I'll update the log from the sever, I think it'll help.

Thanks a lot.

IMG_6265.JPG

IMG_6266.JPG

embyserver.txt

Link to post
Share on other sites
cayars

Hi, just taking a look at only your server log you are having trouble connecting to outside URLs such as Emby's servers.

You should check any firewall or malware type settings to make sure these aren't blocking the server from outside communication.

Link to post
Share on other sites
ebr
4 hours ago, B1ackBaicai said:

I select the "Report the issue" button

If you did this at 11:45 EDT then your log is completely empty - which is another indication that something in the network is blocking traffic.

Link to post
Share on other sites
B1ackBaicai

The app on the Andorid TV can't connect to the outside URL may cause by the GFW.

I install the local Emby servel on my Synology nas. The server usually connect to the HK network to get data as you can see the gateway in log is 192.168.50.9

I'll try to change the internet settings of the Android TV to make sure the log can be sent out.

Thanks a lot.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...