Jump to content

Problema acceso a servidor emby


Go to solution Solved by MartiSaTo,

Recommended Posts

MartiSaTo

Hola! Tengo un problema estoy intentando acceder al servidor emby desde unos dispositivos nuevos no registrados en el servidor. Me da el "Error Server: Access token is invalid or expired" utilizando la aplicación Emby de LG, Emby de Android TV y Emby Android (tablet Huawei). He probado un usuario con y sin contraseña.

En la tablet he probado desdel navegador chrome y accedo correctamente sin problemas pero si intento acceder con la aplicación emby de android me da el error.

Me podrían indicar donde está el problema.

Saludos

Link to post
Share on other sites
Luke

Hi there what version of Emby Server are you running?

Link to post
Share on other sites
Luke

Please attach the emby server log from when this happened. thanks.

Link to post
Share on other sites
MartiSaTo
Posted (edited)

This is the log line where it see the problem

2021-04-01 07:51:38.401 Info Server: http/1.1 GET http://                        /Users/authenticatebyname?X-Emby-Client=Emby%20for%20Android&X-Emby-Device-Name=HUAWEI%20MediaPad%20T3%2010&X-Emby-Device-Id=cae372d5c19b6dce&X-Emby-Client-Version=3.1.80. Accept=application/json, Accept-Encoding=gzip, deflate, Accept-Language=ca-ES,ca;q=0.9,en-US;q=0.8,en;q=0.7, Host=             , User-Agent=Mozilla/5.0 (Linux; Android 7.0; AGS-W09 Build/HUAWEIAGS-W09; wv) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Version/4.0 Chrome/89.0.4389.105 Safari/537.36, X-Forwarded-Scheme=https, X-Forwarded-Proto=https, X-Forwarded-For=      , X-Real-IP=       , x-requested-with=com.mb.android, sec-fetch-site=cross-site, sec-fetch-mode=cors, sec-fetch-dest=empty
2021-04-01 07:51:38.402 Error Server: Access token is invalid or expired.

 

Edited by MartiSaTo
Link to post
Share on other sites
Luke

Hi there, can you please attach the complete emby server log? Thanks.

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...
Luke

What is the process that you are using to try and sign in?

Link to post
Share on other sites
  • Solution
MartiSaTo

Hi, I connect through nginx proxy manager.

Today I have tried to disable the Force SSL option.

imagen.png.3dc536184fa8ef8bcbe78ce137ae0fc8.png

Now I have been able to connect from the three new devices.

Thanks for your help

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...