Jump to content

Cannot play any video


Recommended Posts

I have set up an Emby server on an android TV box. The media resides on a NAS server which I have added to the library as samba shares. Media is scanned correctly and metadata added but I can't play any video from any client. I get an error:

Log file attached. I don't have an FFMPEG log file for some reason.

image.png.24eadc6a484cabb9dd920041ecb2554e.png

 

embyserver.txt

Edited by sando8
Personal information in screen copy.
Link to post
Share on other sites
cayars

Hi, For now can you uninstall the Port Mapper, restart Emby and try this again.

Upload the new log file and tell us what video you tried to play back.

If you see a log file for the new time frame starting with ffmpeg please upload that as well.

Thanks

Link to post
Share on other sites
cayars

@Luke did you see this in the log?

2020-09-17 10:49:58.763 Error App: Error in ffprobe
    *** Error Report ***
    Version: 4.4.3.0
    Command line: /data/app/com.emby.embyserver-SvmZ5qb0mFUKjvjRzI9f9A==/base.apk
    Operating system: Unix 4.19.111.0
    64-Bit OS: True
    64-Bit Process: True
    User Interactive: False
    Runtime: file:///mscorlib.dll
    System.Environment.Version: 4.0.50524.0
    Processor count: 4
    Program data path: /storage/emulated/0/Android/data/com.emby.embyserver/files
    Application directory: /data/user/0/com.emby.embyserver
    Mono: 6.12.0 (2020-02/165f4b03417)
    Android Version: 10-REL - Base:  - SDK: 29
    Build ID: QQ2A.200305.004.A1 - Incremental: eng.user.20200812.220521 Patch-Level: 2020-05-05
    Fingerprint: google/sailfish/sailfish:9/PQ1A.190105.004/5148680:user/release-keys
    Model: H96 Max RK3318 - rockchip/Android
    Hardware: rockchip006/rockchip006/rk30board/rk30sdk
    SupportedAbis: arm64-v8a, armeabi-v7a, armeabi
    System.Exception: System.Exception: Error running ffprobe for "http://127.0.0.1:8096/Items/File?Id=smb%3A%2F%2F192.168.1.13%2Fmedia%2Fmovies%2FMovies+E-K%2FI.Met.A.Girl.2020.720p.WEBRip.x264.AAC-%5BYTS.MX%5D.mp4" - CANNOT LINK EXECUTABLE "/data/data/com.emby.embyserver/files/ffmpeg/ffprobe": cannot locate symbol "__trunctfdf2" referenced by "/data/data/com.emby.embyserver/files/ffmpeg/ffprobe"...

Link to post
Share on other sites
18 minutes ago, Luke said:

Hi, what device and version of android is Emby Server installed on?

I think it has been answered by the previous post by Cayars but it is a H96Max, RK3318CPU, 4mRAM, 32m ROM running android 10.

Link to post
Share on other sites

I have noticed there is no ffmpeg directory under "/data/data/com.emby.embyserver/files/. Did I miss something when I installed it?

Link to post
Share on other sites
Luke

Unfortunately our ffmpeg is failing to load on your device. We're going to have to test ourselves on an H96Max in order to get to the bottom of this.

Link to post
Share on other sites
35 minutes ago, Luke said:

Unfortunately our ffmpeg is failing to load on your device. We're going to have to test ourselves on an H96Max in order to get to the bottom of this.

Please contact me if I can I help.

Link to post
Share on other sites
cayars

 

3 hours ago, Luke said:

Unfortunately our ffmpeg is failing to load on your device. We're going to have to test ourselves on an H96Max in order to get to the bottom of this.

Emby uses a custom version of ffmpeg so even if you get it to work results will be not be reliable.

Edited by cayars
Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...