Jump to content
jdewoody71

No compatible streams are currently available

Recommended Posts

jdewoody71

Hello. My wife was trying to play a TV series but with Emby, I get this error:

568352221_2020-09-0712_01_04-Embyand5morepages-Personal-MicrosoftEdge.png.a04bb1c0687ec4b5c814cd960292018e.png

Here is the media info from Emby:

 

1276363577_2020-09-0712_00_56-Embyand5morepages-Personal-MicrosoftEdge.png.178a1918f90f54f89d1f75385db1099c.png

And from VLC:

965612480_2020-09-0712_01_36-CurrentMediaInformation.png.612faca69b2ea94aabab8f096ef9b859.png

It works fine on Plex and in VLC. I couldn't find anything in the logs but they are attached. Let me know if I can provide any other info. Thanks!

logs.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites
Happy2Play

Someone more knowledgeable on this platform will have to assist but here is the problem.

System.Exception: System.Exception: No video encoder found for 'h264'

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

What OS are you on? 

Share this post


Link to post
Share on other sites
jdewoody71
4 hours ago, Luke said:

What OS are you on? 

Emby is running on Linux

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

What distro and version?

Share this post


Link to post
Share on other sites
jdewoody71
2 hours ago, Luke said:

What distro and version?

4.19.107. It's an unRAID docker, based on Arch LInux

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

Does this only happen with certain files?

Share this post


Link to post
Share on other sites
jdewoody71
On 9/9/2020 at 1:23 AM, Luke said:

Does this only happen with certain files?

Currently it is only occurring with this particular series.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

Ok we're getting close to having a new Emby Server 4.5 release. Can you please try that once available? Thanks.

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
jdewoody71
3 hours ago, Luke said:

Ok we're getting close to having a new Emby Server 4.5 release. Can you please try that once available? Thanks.

Can do. I'll report back after I get to try it out. Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites
yoyo77yo

i have the same problem ...when emby 4.5 is available ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

It will begin rolling out today.

Share this post


Link to post
Share on other sites
yoyo77yo

ok thanks 

 

I hope that will solve the problem

Share this post


Link to post
Share on other sites
yoyo77yo

i know my problem : can you help me ? 

It is with the plugin movie theme song  because i can see that : the "theme.mp3"  have 0 ko when it is created... how resolve this problem ? 

 

 

 

001.PNG

002.PNG

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke
Just now, yoyo77yo said:

i know my problem : can you help me ? 

It is with the plugin movie theme song  because i can see that : the "theme.mp3"  have 0 ko when it is created... how resolve this problem ? 

 

 

 

001.PNG

002.PNG

Please delete the 0kb file, then run a library scan. If you're using the theme song downloader plugins, please consult with the developer to ensure this doesn't happen again. Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
jdewoody71
On 9/16/2020 at 12:54 PM, Luke said:

Ok we're getting close to having a new Emby Server 4.5 release. Can you please try that once available? Thanks.

I wanted to report the update resolved the issue. Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

Thanks for the feedback !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...