Jump to content
NiftieNev

Directory not being added to the library

Recommended Posts

NiftieNev

The Netflix series "Grace and Frankie" is not being added to my libraries. All other TV shows are.

Not all movies are being added to the library.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

Hi there, how are your files named and organized?

Share this post


Link to post
Share on other sites
NiftieNev

Directory - series

As example:

Library directory is "TV Shows"

The next level is done by Sonarr based by the name.

"Grace and Frankie" is the directory from there;

Series XX is where the shows are.

Example path "TV Shows\Grace and Frankie\Series 01\Grace and Frankie S0101.mp4" Not in Library

Example path "TV Shows\Forensic Files\Series 11\A Tight Leash.mp4" Is in Library and has .bif and .jpg files

There are 74 other directories with the same structure and all are fine.

 

 

 

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

So your season folder is named Series X? Is that correct?

Share this post


Link to post
Share on other sites
NiftieNev

No XX means number such as 01 02 03 etc. as per the example given.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Happy2Play

In translation TV Shows\Forensic Files\Series 11 would mean TV Shows\Forensic Files\Season 11, correct?  Series=Season

Share this post


Link to post
Share on other sites
NiftieNev

Yes to Happy2Play. All my shows are in series, all 76 directories have "Series" in them, including the "Grace and Frankie" directory . 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

How many emby libraries have you created?

Share this post


Link to post
Share on other sites
NiftieNev

6 Emby Libraries.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Happy2Play

Can you show a screenshot Dashboard-Library and a server log.

Share this post


Link to post
Share on other sites
NiftieNev

embyserver.txt 

Uploaded.

EmbyLib.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

@NiftieNev please try turning off the series grouping feature for your tv library, then run a library scan and see if that helps. Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
NiftieNev

Hi Luke,

I had some time trying to find "series grouping feature" but I think  this is it "Automatically merge series that are spread across multiple folders".

I took the tick off that and re scanned, this made no difference but when new files came in they were put in the correct place.

 

Neville

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

Yes that is it. Thanks for the feedback.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...