Jump to content
mlarente

Second theme song / video played in foreground

Recommended Posts

mlarente

I have a TV series where I've included two theme songs like this:

Some show
|-Season 1
|  |-[...]
|
|-theme-music
  |-song1.mp3
  |-song2.mp3

When I browse to this show in the web app, the first song plays fine, but when the second song starts, I'm getting music controls at the bottom just like when I start a song myself. If I click the control bar, I can see a play queue that contains both songs.

Similarly, with this other show:

Some other show
|-Season 1
|  |-[...]
|
|-backdrops
  |-video1.mkv
  |-video2.mkv
  |-video3.mkv

After the first video finishes in the background, the second video starts in the foreground, over everything. It shows the usual video controls and I can use the prev/next button to switch between all three videos.

Is this a bug or is there something wrong in my setup that is causing this?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Happy2Play

I only tested Backdrops but I am seeing this same behavior in 4.5.0.13.

@Luke

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

@mlarente

@Happy2Play

Thanks, I found the issue. It's resolved for the next release.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...