Jump to content
yavg

Bug or Virus?

Recommended Posts

yavg

zIMhi.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
yavg

I used diffident device and diffident service. i dont know where them come from.  

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

HI, what do you mean by different device and different service?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Happy2Play
Posted (edited)

Isn't 1.8.9 a old version as my IOS is 1.9.7.  But isn't it just slow loading the material design icons, if you let it sit for awhile does it resolve itself?  I have a remote server that does the same in Chrome when I RDP into that server and open the dashboard..

Edited by Happy2Play

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

What version of iOS? Are you able to update the app to the latest version?

Share this post


Link to post
Share on other sites
yavg
Posted (edited)
4 hours ago, Luke said:

HI, what do you mean by different device and different service?

they are good now. 

This morning both android and ios are bad looking.  Maybe emby Official theme service got hacked.

zdFOo.jpg

Edited by yavg

Share this post


Link to post
Share on other sites
yavg

zd1IN.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Happy2Play

I know there is another topic with image above somewhere, will look for it.

But similar discussion, not sure if it would apply to app a all though.

https://emby.media/community/index.php?/topic/77931-dashboard-image-corruption/

But basically the material icons don't appear to be loading properly.

What IOS OS version?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
yavg
6 hours ago, Luke said:

What version of iOS? Are you able to update the app to the latest version?

emby for IOS 1.8.9

https://nrimg.com/images/2020/06/30/zdkTq.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

What version of iOS?

Share this post


Link to post
Share on other sites
yavg
1 hour ago, Luke said:

What version of iOS?

13.4.1

BTW i just update emby to the newest ver.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

What version of the app are you running now?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

@yavg ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
yavg
54 minutes ago, Luke said:

@yavg ?

right now is good. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

So the issue is resolved?

Share this post


Link to post
Share on other sites
yavg
Just now, Luke said:

So the issue is resolved?

yes.

i did nothing

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

Thanks for the feedback.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...