Jump to content

Guide issue in emby server 4.4.3


Recommended Posts

revengineer

I encountered an issue with the TV guide in firefox browser with v4.4.3. When going to the guide and moving a few days ahead and then start scrolling the guide, the channel logos are missing. See screenshot below.
 

 

 

5ed6db6cb9b49_screen.png

Link to post
Share on other sites
Robert X. Gonzalez

Agree.  In addition, I can no longer scroll to the LEFT or the RIGHT as I used too.  This I like doing to check in advance that day or two for particular episodes or movies I might want to record.  It is locked in place for three hour segments.

Link to post
Share on other sites
Luke

Hi, is it only in Firefox? Is Firefox up to date?

Link to post
Share on other sites
revengineer
Posted (edited)

Seems to work fine on current Chrome. So from a sample of 2, the answer is yes, Firefox only.

Edited by revengineer
Link to post
Share on other sites
Robert X. Gonzalez

Luke,

I took a look at the bottom of the Guide, the scrolling can be done there.  I just noticed it...did not realize that and was still looking for it at the top of the guide listings. :)

Link to post
Share on other sites
revengineer

Luke,

I took a look at the bottom of the Guide, the scrolling can be done there.  I just noticed it...did not realize that and was still looking for it at the top of the guide listings. :)

Yes, I could not confirm your issue, scroll bar just changed location. But the issue with the channel logo is real and repeatable.

Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...
revengineer

I just installed the latest beta v4.5.0.14 and find that this is still an issue. This bug makes Firefox unusable for use with scheduling future live TV recordings. I find is sufficiently severe that a point release is warranted. Since this is apparently not happening please make sure that this get fixed for the next major release. Thank you.

Link to post
Share on other sites
cayars

I just tried this in firefox and for me it works the same in firefox as it does in chrome.  The first column doesn't scroll but stays there with the logos.

Link to post
Share on other sites
revengineer

To reproduce, you need to load the guide, then select a day that is a fews days ahead, and THEN SCROLL DOWN. The logos are fine if you do not scroll down but scrolling is needed if you have many channels. I verified that this issue still exists using latest firefox on two different machines. @Luke previously acknowledged the problem. The problem still exists.

Link to post
Share on other sites
revengineer

Just tried a third machine in my household. Same issue. So I am not crazy.

Link to post
Share on other sites
cayars
58 minutes ago, revengineer said:

Just tried a third machine in my household. Same issue. So I am not crazy.

Did we rule that out already. LOL

  • Haha 1
Link to post
Share on other sites
  • 2 months later...
revengineer

Same issue on 4.5.0.50. Firefox is now version 81.0 (most current at time of this posting). What's going on?

Link to post
Share on other sites
Luke

I can reproduce this. It's an issue in Firefox's implementation of sticky positioning.  Finding a workaround will potentially require reworking a fair amount of the guide so that's why I just haven't gotten to it yet.

 

Link to post
Share on other sites
revengineer

Thanks for confirming Luke. I understand it's about priorities. As long as it is on your radar and in the bug list, let's leave it at that. Keep up the good work!

  • Like 1
Link to post
Share on other sites
  • 5 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...