Jump to content


Photo

Library Scan failing

web client

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Glyde62 OFFLINE  

Glyde62

    Advanced Member

  • Members
  • 267 posts
  • Local time: 11:02 PM

Posted 10 October 2013 - 01:01 AM

Some reason my Scan Media Library is failing, Tried it numerous times and no luck

Anyone else experiencing this, Or have a solution?



#2 Yogi OFFLINE  

Yogi

    Advanced Member

  • Members
  • 944 posts
  • Local time: 12:02 AM

Posted 10 October 2013 - 01:05 AM

We need a bit more info to identify what the issue is,see this post here



#3 Sven OFFLINE  

Sven

    Advanced Member

  • Developers
  • 925 posts
  • Local time: 02:02 PM
  • LocationBelgium

Posted 10 October 2013 - 01:55 AM

Can you provide us the log file?



#4 joshstix OFFLINE  

joshstix

    Advanced Member

  • Members
  • 70 posts
  • Local time: 11:02 PM
  • LocationSydney Australia

Posted 10 October 2013 - 04:18 AM

I was going to come on and ask the same question but I realised that the account that the new MB3 server service was running under didn't have permissions to my media shares so I just changed the account the service was running under to get it up and running again.



#5 ebr ONLINE  

ebr

    Chief Bottle Washer

  • Administrators
  • 50647 posts
  • Local time: 09:02 AM

Posted 10 October 2013 - 10:00 AM

I was going to come on and ask the same question but I realised that the account that the new MB3 server service was running under didn't have permissions to my media shares so I just changed the account the service was running under to get it up and running again.

 

For others - See this FAQ







Also tagged with one or more of these keywords: web client

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users