Jump to content
michael.travan

ALAC/m4a files playback error

Recommended Posts

michael.travan

Hello everybody, 

 

since I started using Emby (2-3 months now), I've never been able to play my ALAC/m4a hires audio files. Every time I try to play a file, the "no compatible streams" error comes up. This happens on macOS version of Emby (last update), on the webOS version, but it doesn't happen on my iOS device. Think I've read any thread on the matter, to no avail. 

 

Thanks for any help on this

 

Logs follow

---

 

hardware_detection-63721763186.txt

embyserver.txt

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

HI, what browser are you playing with?

Share this post


Link to post
Share on other sites
michael.travan

Hi @@Luke

 

I'm using Chrome (last update) on macOS 10.15.4.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

Ok, I think I see the issue. Thanks for reporting.

Share this post


Link to post
Share on other sites
michael.travan

Ok, I think I see the issue. Thanks for reporting.

 

That's good news Luke, thank you. I suppose I'll have to wait for an update to see this solved, right? 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

Yes.

Share this post


Link to post
Share on other sites
michael.travan

Yes.

 

Hi @@Luke, just wanted to let you know that with last Emby update everything is working fine. Thank you so much! 

P.s. a great feature for those who like me are using Emby with hi-res audio files would be hog mode (also called exclusive mode): in this way you can control external DACs directly. Idk, maybe you will give this a shot  ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

Thanks for the feedback.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...