Jump to content
frankyhustle

Dark media epg not recognized 4.4.0.40

Recommended Posts

frankyhustle

For the life of me I can't get dark media epg to work. I'm using 4.4.0.40 on windows 10. I'm able to add it but theres no epg info and in the mapping option no channels show. Someone else also had this issue and said downgrading to 4.4.0.15 fixed it. But I can't find that version anywhere. I can find older versions but they all seem to be for other platforms. Can someone help me either try to fix the epg issue or help me downgrade to an older version? Thank you.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

Hi, sounds like the url you configured is probably no longer valid. if you attach the emby server log we can confirm that. thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
frankyhustle
Posted (edited)

Hi, sounds like the url you configured is probably no longer valid. if you attach the emby server log we can confirm that. thanks.

hmm it seems that my log contains my username and pass to dark media. Unless im looking at the wrong log. Which part of the log do you need? 

 

Also, the url is valid. I use it on tivi mate and smarters. but the exact same info doesnt work in emby,

Edited by frankyhustle

Share this post


Link to post
Share on other sites
frankyhustle

hmm it seems that my log contains my username and pass to dark media. Unless im looking at the wrong log. Which part of the log do you need? 

 

Also, the url is valid. I use it on tivi mate and smarters. but the exact same info doesnt work in emby,

Sorry for the double post but i just want to be clear. The m3u adds just fine and works. I can see all channels from dark media in the tv guide. but they're all blank if I use the dark media epg. when i try to map theres nothing there. I can however use the emby guide data and manually map everything, which ive done several time actually. but there's nothing better than the original epg that belongs to the m3u.

 

@@cayars

Share this post


Link to post
Share on other sites
frankyhustle

Can someone help me with this please?

Share this post


Link to post
Share on other sites
cayars

It sounds like the EPG is not correct.  Have you tried loading this up in any other program such as SimpleTV to make sure the EPG source works?

Share this post


Link to post
Share on other sites
frankyhustle
Posted (edited)

It sounds like the EPG is not correct.  Have you tried loading this up in any other program such as SimpleTV to make sure the EPG source works?

Yes I use it with tivimate and smarters. I've only experienced this issue with emby. I've made sure all info is correct but nothing seems to make it recognize it. The loading bar doesn't load anything. just goes straight to 100%. and when i go into the mapping its blank.

Edited by frankyhustle

Share this post


Link to post
Share on other sites
cayars

Sending you a PM

Share this post


Link to post
Share on other sites
bkai

I'm having the same issue... EPG works fine in Smarters and Kodi, but Emby just won't show it. Was there a quick fix for this?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

I'm having the same issue... EPG works fine in Smarters and Kodi, but Emby just won't show it. Was there a quick fix for this?

Please refresh the guide data, then attach the emby server log. Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
bkai
Posted (edited)

Please refresh the guide data, then attach the emby server log. Thanks.

2020-05-07 13:24:21.979 Info HttpClient: GET http://gotdark.com/get.php?username=*****&password==*****&&type=m3u_plus&output=mpegts
2020-05-07 13:24:22.351 Info HttpClient: GetTempFileResponse url: http://gotdark.com/xmltv.php?username==*****&&password==*****&
2020-05-07 13:24:22.388 Error LiveTvManager: Error refreshing channels for service
	*** Error Report ***
	Version: 4.4.2.0
	Command line: C:\Users\*****\AppData\Roaming\Emby-Server\system\EmbyServer.dll -noautorunwebapp
	Operating system: Microsoft Windows NT 6.2.9200.0
	64-Bit OS: True
	64-Bit Process: True
	User Interactive: True
	Runtime: file:///C:/Users/*****/AppData/Roaming/Emby-Server/system/System.Private.CoreLib.dll
	System.Environment.Version: 3.1.3
	Processor count: 4
	Program data path: C:\Users\*****\AppData\Roaming\Emby-Server\programdata
	Application directory: C:\Users\*****\AppData\Roaming\Emby-Server\system
	MediaBrowser.Model.Net.HttpException: MediaBrowser.Model.Net.HttpException: Forbidden
	   at Emby.Server.Implementations.HttpClientManager.CoreHttpClientManager.GetTempFileResponse(HttpRequestOptions options)
	   at Emby.Server.Implementations.HttpClientManager.CoreHttpClientManager.GetTempFile(HttpRequestOptions options)
	   at Emby.LiveTV.Listings.XmlTv.XmlTvProvider.GetXml(ListingsProviderInfo info, String path, MediaProtocol protocol, CancellationToken cancellationToken)
	   at Emby.LiveTV.Listings.XmlTv.XmlTvProvider.GetChannels(ListingsProviderInfo info, CancellationToken cancellationToken)
	   at Emby.LiveTV.EmbyTV.GetEpgChannels(IListingsProvider provider, ListingsProviderInfo info, Boolean enableCache, CancellationToken cancellationToken)
	   at Emby.LiveTV.EmbyTV.GetChannelsAsync(Boolean enableCache, CancellationToken cancellationToken)
	   at Emby.LiveTV.LiveTvManager.RefreshChannelsInternal(ILiveTvService service, IProgress`1 progress, CancellationToken cancellationToken)
	   at Emby.LiveTV.LiveTvManager.RefreshChannelsInternal(IProgress`1 progress, CancellationToken cancellationToken)
	Source: Emby.Server.Implementations
	TargetSite: Void MoveNext()

I'm noticing in the log there are additional "&" characters that are not present in my field values in settings.  I'm not sure how these are getting injected into those lines.

 

Edit: Actually, nevermind... I think those are the result of the code parser of this text editor.  My original log doesn't have them.

Edited by bkai

Share this post


Link to post
Share on other sites
frankyhustle

I'm having the same issue... EPG works fine in Smarters and Kodi, but Emby just won't show it. Was there a quick fix for this?

I never found a solution to this. Ended up using xteve as recommended by cayars. But if you do find a solution please let me know.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
bkai
Posted (edited)

I never found a solution to this. Ended up using xteve as recommended by cayars. But if you do find a solution please let me know.

Well "MediaBrowser.Model.Net.HttpException: Forbidden" is the issue which might suggest the URLs are incorrect but in my case they are not incorrect. I can switch over to Smarters and refresh just fine or even browse to the source paths directly. I'm starting to wonder if maybe it's some weird permissions issue in Win10? Or maybe HTTPS is trying to be enforced somewhere when these m3u and xml paths are non-ssl only.

 

Edit: What's also strange is that playback was working about a month ago (I don't use live tv often enough to remember exactly when) but now not even that works.  EPG hasn't worked for some time but I normally just go straight to the channel I want to watch and don't use the EPG much.

Edited by bkai

Share this post


Link to post
Share on other sites
bkai

This is the log when I attempt to view a channel (any channel):

 

2020-05-07 14:23:04.718 Info HttpServer: HTTP GET http://192.168.1.102:8096/emby/LiveTv/Channels/57643?userId=*****&format=json. UserAgent: Dalvik/2.1.0 (Linux; U; Android 9; SHIELD Android TV Build/PPR1.180610.011)
2020-05-07 14:23:04.725 Info HttpServer: HTTP Response 200 to 192.168.1.158. Time: 7ms. http://192.168.1.102:8096/emby/LiveTv/Channels/57643?userId=*****&format=json
2020-05-07 14:23:04.843 Info HttpServer: HTTP GET http://192.168.1.102:8096/emby/LiveTv/Channels/57643?userId=*****&format=json. UserAgent: Dalvik/2.1.0 (Linux; U; Android 9; SHIELD Android TV Build/PPR1.180610.011)
2020-05-07 14:23:04.848 Info HttpServer: HTTP POST http://192.168.1.102:8096/emby/Items/57643/PlaybackInfo?format=json. UserAgent: Dalvik/2.1.0 (Linux; U; Android 9; SHIELD Android TV Build/PPR1.180610.011)
2020-05-07 14:23:04.850 Info HttpServer: HTTP Response 200 to 192.168.1.158. Time: 7ms. http://192.168.1.102:8096/emby/LiveTv/Channels/57643?userId=*****&format=json
2020-05-07 14:23:04.853 Info MediaInfoService: User policy for Parents. EnablePlaybackRemuxing: True EnableVideoPlaybackTranscoding: True EnableAudioPlaybackTranscoding: True
2020-05-07 14:23:04.854 Info LiveTvManager: Opening channel stream from Emby, external channel Id: m3u_16dfeae2154b9d0b8b446a3fae9bca3aea7328574555c313d8cbebf7cf571262
2020-05-07 14:23:04.854 Info LiveTV: Streaming Channel m3u_16dfeae2154b9d0b8b446a3fae9bca3aea7328574555c313d8cbebf7cf571262
2020-05-07 14:23:04.860 Error HttpServer: Error processing request
	*** Error Report ***
	Version: 4.4.2.0
	Command line: C:\Users\*****\AppData\Roaming\Emby-Server\system\EmbyServer.dll -noautorunwebapp
	Operating system: Microsoft Windows NT 6.2.9200.0
	64-Bit OS: True
	64-Bit Process: True
	User Interactive: True
	Runtime: file:///C:/Users/*****/AppData/Roaming/Emby-Server/system/System.Private.CoreLib.dll
	System.Environment.Version: 3.1.3
	Processor count: 4
	Program data path: C:\Users\*****\AppData\Roaming\Emby-Server\programdata
	Application directory: C:\Users\*****\AppData\Roaming\Emby-Server\system
	MediaBrowser.Controller.LiveTv.LiveTvConflictException: MediaBrowser.Controller.LiveTv.LiveTvConflictException: Exception of type 'MediaBrowser.Controller.LiveTv.LiveTvConflictException' was thrown.
	   at Emby.LiveTV.TunerHosts.BaseTunerHost.GetChannelStream(String channelId, String streamId, List`1 currentLiveStreams, CancellationToken cancellationToken)
	   at Emby.LiveTV.EmbyTV.GetChannelStreamWithDirectStreamProvider(String channelId, String streamId, CancellationToken cancellationToken)
	   at Emby.LiveTV.LiveTvManager.GetChannelStream(String id, String mediaSourceId, CancellationToken cancellationToken)
	   at Emby.LiveTV.LiveTvMediaSourceProvider.OpenMediaSource(String openToken, CancellationToken cancellationToken)
	   at Emby.Server.Implementations.Library.MediaSourceManager.OpenLiveStreamInternal(LiveStreamRequest request, CancellationToken cancellationToken)
	   at Emby.Server.Implementations.Library.MediaSourceManager.OpenLiveStream(LiveStreamRequest request, CancellationToken cancellationToken)
	   at Emby.Server.MediaEncoding.Api.MediaInfoService.OpenMediaSource(OpenMediaSource request)
	   at Emby.Server.MediaEncoding.Api.MediaInfoService.GetPlaybackInfo(GetPostedPlaybackInfo request, CancellationToken cancellationToken)
	   at Emby.Server.MediaEncoding.Api.MediaInfoService.Post(GetPostedPlaybackInfo request)
	   at Emby.Server.Implementations.Services.ServiceController.GetTaskResult(Task task)
	   at Emby.Server.Implementations.Services.ServiceHandler.ProcessRequestAsync(HttpListenerHost appHost, IRequest httpReq, IResponse httpRes, RestPath restPath, String responseContentType, CancellationToken cancellationToken)
	   at Emby.Server.Implementations.HttpServer.HttpListenerHost.RequestHandler(IRequest httpReq, ReadOnlyMemory`1 urlString, ReadOnlyMemory`1 localPath, CancellationToken cancellationToken)
	Source: Emby.LiveTV
	TargetSite: Void MoveNext()

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

Well "MediaBrowser.Model.Net.HttpException: Forbidden" is the issue which might suggest the URLs are incorrect but in my case they are not incorrect. I can switch over to Smarters and refresh just fine or even browse to the source paths directly. I'm starting to wonder if maybe it's some weird permissions issue in Win10? Or maybe HTTPS is trying to be enforced somewhere when these m3u and xml paths are non-ssl only.

 

Edit: What's also strange is that playback was working about a month ago (I don't use live tv often enough to remember exactly when) but now not even that works.  EPG hasn't worked for some time but I normally just go straight to the channel I want to watch and don't use the EPG much.

 

Ultimately you need to find out why they are rejecting. You may need to adjust the user agent configuration setting in order to make the server appear like some other software.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

 

This is the log when I attempt to view a channel (any channel):

 

 

2020-05-07 14:23:04.718 Info HttpServer: HTTP GET http://192.168.1.102:8096/emby/LiveTv/Channels/57643?userId=*****&format=json. UserAgent: Dalvik/2.1.0 (Linux; U; Android 9; SHIELD Android TV Build/PPR1.180610.011)
2020-05-07 14:23:04.725 Info HttpServer: HTTP Response 200 to 192.168.1.158. Time: 7ms. http://192.168.1.102:8096/emby/LiveTv/Channels/57643?userId=*****&format=json
2020-05-07 14:23:04.843 Info HttpServer: HTTP GET http://192.168.1.102:8096/emby/LiveTv/Channels/57643?userId=*****&format=json. UserAgent: Dalvik/2.1.0 (Linux; U; Android 9; SHIELD Android TV Build/PPR1.180610.011)
2020-05-07 14:23:04.848 Info HttpServer: HTTP POST http://192.168.1.102:8096/emby/Items/57643/PlaybackInfo?format=json. UserAgent: Dalvik/2.1.0 (Linux; U; Android 9; SHIELD Android TV Build/PPR1.180610.011)
2020-05-07 14:23:04.850 Info HttpServer: HTTP Response 200 to 192.168.1.158. Time: 7ms. http://192.168.1.102:8096/emby/LiveTv/Channels/57643?userId=*****&format=json
2020-05-07 14:23:04.853 Info MediaInfoService: User policy for Parents. EnablePlaybackRemuxing: True EnableVideoPlaybackTranscoding: True EnableAudioPlaybackTranscoding: True
2020-05-07 14:23:04.854 Info LiveTvManager: Opening channel stream from Emby, external channel Id: m3u_16dfeae2154b9d0b8b446a3fae9bca3aea7328574555c313d8cbebf7cf571262
2020-05-07 14:23:04.854 Info LiveTV: Streaming Channel m3u_16dfeae2154b9d0b8b446a3fae9bca3aea7328574555c313d8cbebf7cf571262
2020-05-07 14:23:04.860 Error HttpServer: Error processing request
	*** Error Report ***
	Version: 4.4.2.0
	Command line: C:\Users\*****\AppData\Roaming\Emby-Server\system\EmbyServer.dll -noautorunwebapp
	Operating system: Microsoft Windows NT 6.2.9200.0
	64-Bit OS: True
	64-Bit Process: True
	User Interactive: True
	Runtime: file:///C:/Users/*****/AppData/Roaming/Emby-Server/system/System.Private.CoreLib.dll
	System.Environment.Version: 3.1.3
	Processor count: 4
	Program data path: C:\Users\*****\AppData\Roaming\Emby-Server\programdata
	Application directory: C:\Users\*****\AppData\Roaming\Emby-Server\system
	MediaBrowser.Controller.LiveTv.LiveTvConflictException: MediaBrowser.Controller.LiveTv.LiveTvConflictException: Exception of type 'MediaBrowser.Controller.LiveTv.LiveTvConflictException' was thrown.
	   at Emby.LiveTV.TunerHosts.BaseTunerHost.GetChannelStream(String channelId, String streamId, List`1 currentLiveStreams, CancellationToken cancellationToken)
	   at Emby.LiveTV.EmbyTV.GetChannelStreamWithDirectStreamProvider(String channelId, String streamId, CancellationToken cancellationToken)
	   at Emby.LiveTV.LiveTvManager.GetChannelStream(String id, String mediaSourceId, CancellationToken cancellationToken)
	   at Emby.LiveTV.LiveTvMediaSourceProvider.OpenMediaSource(String openToken, CancellationToken cancellationToken)
	   at Emby.Server.Implementations.Library.MediaSourceManager.OpenLiveStreamInternal(LiveStreamRequest request, CancellationToken cancellationToken)
	   at Emby.Server.Implementations.Library.MediaSourceManager.OpenLiveStream(LiveStreamRequest request, CancellationToken cancellationToken)
	   at Emby.Server.MediaEncoding.Api.MediaInfoService.OpenMediaSource(OpenMediaSource request)
	   at Emby.Server.MediaEncoding.Api.MediaInfoService.GetPlaybackInfo(GetPostedPlaybackInfo request, CancellationToken cancellationToken)
	   at Emby.Server.MediaEncoding.Api.MediaInfoService.Post(GetPostedPlaybackInfo request)
	   at Emby.Server.Implementations.Services.ServiceController.GetTaskResult(Task task)
	   at Emby.Server.Implementations.Services.ServiceHandler.ProcessRequestAsync(HttpListenerHost appHost, IRequest httpReq, IResponse httpRes, RestPath restPath, String responseContentType, CancellationToken cancellationToken)
	   at Emby.Server.Implementations.HttpServer.HttpListenerHost.RequestHandler(IRequest httpReq, ReadOnlyMemory`1 urlString, ReadOnlyMemory`1 localPath, CancellationToken cancellationToken)
	Source: Emby.LiveTV
	TargetSite: Void MoveNext()

Please attach the complete emby server log. thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
bkai

Ultimately you need to find out why they are rejecting. You may need to adjust the user agent configuration setting in order to make the server appear like some other software.

Ah! Yup that did the trick. I just assumed Emby would default a browser agent for that. Thanks. The Mozilla agent header worked fine for this.

 

I managed to get the channels to play just by deleting m3u and adding it back in after a restart.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Luke

Thanks for the feedback.

Share this post


Link to post
Share on other sites
frankyhustle

Ah! Yup that did the trick. I just assumed Emby would default a browser agent for that. Thanks. The Mozilla agent header worked fine for this.

 

I managed to get the channels to play just by deleting m3u and adding it back in after a restart.

what exactly did you edit? can I see your m3u link so i know what to add into mine? do i need to add it to both the m3u and epg?

Share this post


Link to post
Share on other sites
cayars

He's talking about the custum header info you can edit on the M3U set in Emby. Edit you M3U tuner and you'll see the options.  Same page as you set the number of "tuners" available.

Share this post


Link to post
Share on other sites
bkai

what exactly did you edit? can I see your m3u link so i know what to add into mine? do i need to add it to both the m3u and epg?

I didn't need a user agent for the M3U but I did need one for the EPG.

 

I used a basic Mozilla header:

`Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/74.0.3729.169 Safari/537.36`

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...