Jump to content

Bug Report: Group Permissions


Miljol Dedy
 Share

Recommended Posts

Miljol Dedy

I think I have found a bug in Emby 4.3.1.0 on Synology.

On my NAS I have groups instead of direct permissions.

So ONLY the group has direct permissions.

 

When I added the Emby user to the group of the folder for the library, I was not able to choose the folder.

When selecting it just disappeared (just like when you have no permission).

 

So, when giving the user direct permission it worked like a charm.

 

I guest this is not as it supposed to be...

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
FrostByte

I've always just given the emby user permissions like it says in the wiki.  Never used groups

Link to comment
Share on other sites

@@Miljol Dedy

 

This is still a permissions problem, not a problem with Emby Server. Emby Server needs to have permissions to the files or it won't be able to access them. Please let us know if this helps. Thanks.

Link to comment
Share on other sites

Seger
 
There is no problem with groups. It works for me, so it should work for you.
 
See if you have checked the user box (within the group)

 

 5e6fef799a69c_1.jpg

 

5e6fefb9da994_2.jpg5e6fefc87fdf9_3.jpgI'm sure you made the mistake of checking out the users. This has the consequence that you tell the system or group that it is no longer a user. That would be wrong, because the user must always be a user.

 
 
Emby group must of course have permission to the path.
"Emby Gruppe" is just my defined name and should be taken as an example.
 
 
Many greetings,
Seger
Edited by Seger
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...