Jump to content


Photo

After installing Cover Art plugin server will not restart.


  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1 jbhowards OFFLINE  

jbhowards

    Newbie

  • Members
  • 4 posts
  • Local time: 02:50 AM

Posted 05 December 2019 - 01:14 PM

I am running the latest available Nvidia Shield Emby server version but when I install the Cover Art 4.0 plugin the server won't restart.

It will say installed need to restart and once you stop server it won't start back up.

Anything I could be able to do to resolve this?

Thanks,
John

#2 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 146246 posts
  • Local time: 03:50 AM

Posted 05 December 2019 - 01:59 PM

Hi there, we're sorry to hear about this. You can delete the CoverArt.dll file from:

/storage/emulated/0/Android/data/com.emby.embyserver/files/plugins

Please let us know if this helps. Thanks.



#3 jbhowards OFFLINE  

jbhowards

    Newbie

  • Members
  • 4 posts
  • Local time: 02:50 AM

Posted 05 December 2019 - 03:26 PM

That did it. I will hold off on that plugin for now, not sure what hung it up.
Just glad server is back up.

Thanks,

#4 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 146246 posts
  • Local time: 03:50 AM

Posted 05 December 2019 - 03:34 PM

Can you use the server dashboard to locate the server log from when it failed to start? We might be able to see what happened. Thanks.



#5 jbhowards OFFLINE  

jbhowards

    Newbie

  • Members
  • 4 posts
  • Local time: 02:50 AM

Posted 05 December 2019 - 05:20 PM

I believe this is the log file when trying to launch server after it had been installed.

It didn't help me any, you might take a look when you get time.

#6 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 146246 posts
  • Local time: 03:50 AM

Posted 05 December 2019 - 05:55 PM

Great, if you can attach it I'll take a look. Thanks.



#7 jbhowards OFFLINE  

jbhowards

    Newbie

  • Members
  • 4 posts
  • Local time: 02:50 AM

Posted 05 December 2019 - 06:04 PM

Oops, I thought I did. Here it is.

Attached Files



#8 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 146246 posts
  • Local time: 03:50 AM

Posted 06 December 2019 - 02:01 AM

Great, thanks.



#9 shackbill OFFLINE  

shackbill

    Advanced Member

  • Members
  • 55 posts
  • Local time: 02:50 AM

Posted 06 December 2019 - 03:25 PM

ummm. i thought we knew this was associated with the Google/Skia Graphics library?? https://emby.media/c...er-art-problem/

 

bill

 

I know this is corny but, use the Force Luke... we love Cover Art :P


  • Dixieuk likes this

#10 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 146246 posts
  • Local time: 03:50 AM

Posted 23 December 2019 - 02:16 PM

This startup crash is different and should be resolved in the latest release. Thanks.


  • chef likes this

#11 YankoValski OFFLINE  

YankoValski

    Newbie

  • Members
  • 3 posts
  • Local time: 08:50 AM

Posted 25 December 2019 - 02:21 PM

I can confirm that Cover Art works fine with  4.3.1.0 version.

  • chef and Dixieuk like this

#12 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 146246 posts
  • Local time: 03:50 AM

Posted 25 December 2019 - 02:22 PM

Thanks for the feedback.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users