Jump to content


Photo

Adult Plugin - YJ Channel - Support Thread

adult youjizz channel server plugin

  • Please log in to reply
68 replies to this topic

#21 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 128908 posts
  • Local time: 07:09 PM

Posted 15 June 2014 - 11:56 PM

Your right flexage, Channels does have that feature, with the option to allow or not allow access for viewing.  Thanks!  Curious though as to why you would create a plugin that does not work with all features of MB3?  Basically meaning that it does not show up in MBC on a Windows 7 machine via Media Center.  Now in Windows 8.1 it does via Media Center.

 

What do you mean by that? his channel gives me (the server) what i ask it to give me.



#22 ireme OFFLINE  

ireme

    Advanced Member

  • Members
  • 121 posts
  • Local time: 11:09 PM

Posted 18 June 2014 - 08:54 PM

Flexage, I install the application but when play a movie,screen goes to black (tried with severals). Please check if server it's down or I have any codec problem.

(Which movie streaming it's using? avi, mpg...?

I have a  low bandwidth, for next release could possible support downloading content prior to viewing?


Edited by ireme, 18 June 2014 - 08:57 PM.


#23 flexage OFFLINE  

flexage

    Advanced Member

  • Super Testers
  • 282 posts
  • Local time: 11:09 PM
  • LocationDerby, UK

Posted 18 June 2014 - 11:40 PM

@ireme - I'm sorry to hear that you're having problems with playback, I've checked and at this time the server is up and running... the videos are flash video (flv) encoded, so they will pretty much always need to be transcoded on the server, no matter which client you're using... so that I can help you could you please let me know which client(s) you've tried... at present I know that channels are supported on Roku Client, MBC, and the Web Client, not sure about the others, but I can do some testing... also, a server log (and if possible ffmpeg log) of the unexpected behaviour would probably lead to an answer. I'll have a look a look at supporting downloading content prior to viewing for the next release ;)



#24 RAZ2013 OFFLINE  

RAZ2013

    Member

  • Members
  • 10 posts
  • Local time: 12:09 AM

Posted 19 June 2014 - 07:39 AM

Luke, what I meant is that Channels do not show up in MBC3.  Others are having this same issue.  They only show up in Windows 8 and browser mode.  After doing some forum searching for channels and the other new plugins that are now found in Channels, I found that the MBC3 programers are in the works to make them avialable to all MB3 clients.  



#25 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 128908 posts
  • Local time: 07:09 PM

Posted 19 June 2014 - 08:15 PM

That's because its a new feature that the other apps need to support.

#26 skynet600 OFFLINE  

skynet600

    Advanced Member

  • Alpha Testers
  • 407 posts
  • Local time: 12:09 AM
  • LocationBerks, UK.

Posted 23 June 2014 - 07:57 AM

There seems to be a problem for me at least using Safari web client.  It worked initially but for the last few server releases I get a "resource unavailable" error when I try to play a video.  Here is what I see in the log.

 

2014-06-23 12:48:16.0830 Error - DtoUtils: ServiceBase<TRequest>::Service Exception
    Method not found: 'Void MediaBrowser.Controller.Channels.ChannelMediaInfo.set_IsRemote(Boolean)'.
    System.MissingMethodException
       at MediaBrowser.Channels.Adult.YouJizz.Channel.<GetChannelItemMediaInfo>d__f.MoveNext()
       at System.Runtime.CompilerServices.AsyncMethodBuilderCore.Start[TStateMachine](TStateMachine& stateMachine)
       at System.Runtime.CompilerServices.AsyncTaskMethodBuilder`1.Start[TStateMachine](TStateMachine& stateMachine)
       at MediaBrowser.Channels.Adult.YouJizz.Channel.GetChannelItemMediaInfo(String id, CancellationToken cancellationToken)
       at MediaBrowser.Server.Implementations.Channels.ChannelManager.<GetChannelItemMediaSourcesInternal>d__2f.MoveNext()
    --- End of stack trace from previous location where exception was thrown ---
       at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ThrowForNonSuccess(Task task)
       at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.HandleNonSuccessAndDebuggerNotification(Task task)
       at MediaBrowser.Server.Implementations.Channels.ChannelManager.<GetChannelItemMediaSources>d__23.MoveNext()
    --- End of stack trace from previous location where exception was thrown ---
       at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ThrowForNonSuccess(Task task)
       at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.HandleNonSuccessAndDebuggerNotification(Task task)
       at MediaBrowser.Api.Playback.BaseStreamingService.<GetChannelMediaInfo>d__43.MoveNext()
    --- End of stack trace from previous location where exception was thrown ---
       at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ThrowForNonSuccess(Task task)
       at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.HandleNonSuccessAndDebuggerNotification(Task task)
       at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ValidateEnd(Task task)
       at MediaBrowser.Api.Playback.BaseStreamingService.<GetState>d__28.MoveNext()
    --- End of stack trace from previous location where exception was thrown ---
       at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ThrowForNonSuccess(Task task)
       at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.HandleNonSuccessAndDebuggerNotification(Task task)
       at MediaBrowser.Api.Playback.Hls.BaseHlsService.<ProcessRequestAsync>d__48.MoveNext()
    
2014-06-23 12:48:16.0830 Error - HttpServer: Error processing request for /mediabrowser/Videos/ca907bcc98db1ecbc9558f5938d0f003/stream.m3u8?audioChannels=2&deviceId=fd90adb166c12b5079c95a7fa4304cb3a7783266&Static=false&mediaSourceId=ca907bcc98db1ecbc9558f5938d0f003&timeStampOffsetMs=0&maxWidth=720&videoBitrate=1372000&audioBitrate=128000&VideoCodec=h264&AudioCodec=aac&profile=baseline&level=3
    Method not found: 'Void MediaBrowser.Controller.Channels.ChannelMediaInfo.set_IsRemote(Boolean)'.
    ServiceStack.HttpError
    No Stack Trace Available
    
2014-06-23 12:48:16.6830 Debug - HttpServer: HTTP Response 500 to 85.255.233.189:30736. Response time: 685.001 ms
    Url: http://<myip>:8096/mediabrowser/Videos/ca907bcc98db1ecbc9558f5938d0f003/stream.m3u8?audioChannels=2&deviceId=fd90adb166c12b5079c95a7fa4304cb3a7783266&Static=false&mediaSourceId=ca907bcc98db1ecbc9558f5938d0f003&timeStampOffsetMs=0&maxWidth=720&videoBitrate=1372000&audioBitrate=128000&VideoCodec=h264&AudioCodec=aac&profile=baseline&level=3
2014-06-23 12:48:16.7680 Debug - HttpServer: HTTP GET http://<myip>8096/mediabrowser/Videos/ca907bcc98db1ecbc9558f5938d0f003/stream.mp4?audioChannels=2&deviceId=fd90adb166c12b5079c95a7fa4304cb3a7783266&Static=false&mediaSourceId=ca907bcc98db1ecbc9558f5938d0f003&maxWidth=720&videoBitrate=1372000&audioBitrate=128000&VideoCodec=h264&AudioCodec=aac&profile=baseline&level=3&EnableAutoStreamCopy=false
2014-06-23 12:48:16.7830 Error - DtoUtils: ServiceBase<TRequest>::Service Exception
    Method not found: 'Void MediaBrowser.Controller.Channels.ChannelMediaInfo.set_IsRemote(Boolean)'.
    System.MissingMethodException
       at MediaBrowser.Channels.Adult.YouJizz.Channel.<GetChannelItemMediaInfo>d__f.MoveNext()
       at System.Runtime.CompilerServices.AsyncMethodBuilderCore.Start[TStateMachine](TStateMachine& stateMachine)
       at System.Runtime.CompilerServices.AsyncTaskMethodBuilder`1.Start[TStateMachine](TStateMachine& stateMachine)
       at MediaBrowser.Channels.Adult.YouJizz.Channel.GetChannelItemMediaInfo(String id, CancellationToken cancellationToken)
       at MediaBrowser.Server.Implementations.Channels.ChannelManager.<GetChannelItemMediaSourcesInternal>d__2f.MoveNext()
    --- End of stack trace from previous location where exception was thrown ---
       at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ThrowForNonSuccess(Task task)
       at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.HandleNonSuccessAndDebuggerNotification(Task task)
       at MediaBrowser.Server.Implementations.Channels.ChannelManager.<GetChannelItemMediaSources>d__23.MoveNext()
    --- End of stack trace from previous location where exception was thrown ---
       at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ThrowForNonSuccess(Task task)
       at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.HandleNonSuccessAndDebuggerNotification(Task task)
       at MediaBrowser.Api.Playback.BaseStreamingService.<GetChannelMediaInfo>d__43.MoveNext()
    --- End of stack trace from previous location where exception was thrown ---
       at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ThrowForNonSuccess(Task task)
       at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.HandleNonSuccessAndDebuggerNotification(Task task)
       at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ValidateEnd(Task task)
       at MediaBrowser.Api.Playback.BaseStreamingService.<GetState>d__28.MoveNext()
    
2014-06-23 12:48:16.7830 Error - HttpServer: Error processing request for /mediabrowser/Videos/ca907bcc98db1ecbc9558f5938d0f003/stream.mp4?audioChannels=2&deviceId=fd90adb166c12b5079c95a7fa4304cb3a7783266&Static=false&mediaSourceId=ca907bcc98db1ecbc9558f5938d0f003&maxWidth=720&videoBitrate=1372000&audioBitrate=128000&VideoCodec=h264&AudioCodec=aac&profile=baseline&level=3&EnableAutoStreamCopy=false
    Method not found: 'Void MediaBrowser.Controller.Channels.ChannelMediaInfo.set_IsRemote(Boolean)'.
    ServiceStack.HttpError
    No Stack Trace Available
    
2014-06-23 12:48:17.2540 Debug - HttpServer: HTTP Response 500 to 85.255.233.189:29200. Response time: 486.0008 ms
    Url: http://<myip>:8096/mediabrowser/Videos/ca907bcc98db1ecbc9558f5938d0f003/stream.mp4?audioChannels=2&deviceId=fd90adb166c12b5079c95a7fa4304cb3a7783266&Static=false&mediaSourceId=ca907bcc98db1ecbc9558f5938d0f003&maxWidth=720&videoBitrate=1372000&audioBitrate=128000&VideoCodec=h264&AudioCodec=aac&profile=baseline&level=3&EnableAutoStreamCopy=false
2014-06-23 12:48:23.7140 Debug - HttpServer: HTTP GET http://192.168.1.30:...description.xml
2014-06-23 12:48:23.7290 Debug - Dlna: No matching device profile found. The default will be used. User-agent: FDSSDP.
2014-06-23 12:48:23.7390 Debug - HttpServer: HTTP Response 200 to 192.168.1.30:53089. Response time: 30 ms
    Url: http://192.168.1.30:...description.xml



#27 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 128908 posts
  • Local time: 07:09 PM

Posted 23 June 2014 - 08:00 AM

@flexage the plugin just needs to be updated



#28 flexage OFFLINE  

flexage

    Advanced Member

  • Super Testers
  • 282 posts
  • Local time: 11:09 PM
  • LocationDerby, UK

Posted 24 June 2014 - 06:40 PM

To anyone that was having the "resource unavailable" error when using TWiT with the latest Beta/Dev and upwards, I have pushed out a plugin update that fixes the issue and brings the channel in line with the latest server changes.

 

Edit: Posted in the wrong thread, lol, I have just completed the TWiT channel update for this very same issue, and I am just pushing the update for the YJ Adult channel now :P


Edited by flexage, 24 June 2014 - 12:53 PM.


#29 ireme OFFLINE  

ireme

    Advanced Member

  • Members
  • 121 posts
  • Local time: 11:09 PM

Posted 30 June 2014 - 03:09 AM

@ireme - I'm sorry to hear that you're having problems with playback, I've checked and at this time the server is up and running... the videos are flash video (flv) encoded, so they will pretty much always need to be transcoded on the server, no matter which client you're using... so that I can help you could you please let me know which client(s) you've tried... at present I know that channels are supported on Roku Client, MBC, and the Web Client, not sure about the others, but I can do some testing... also, a server log (and if possible ffmpeg log) of the unexpected behaviour would probably lead to an answer. I'll have a look a look at supporting downloading content prior to viewing for the next release ;)

Sorry to delay answer, I was travelling.

 

After to install last update for the YJ Adult, everything works fine. Maybe was an issue with the latest MB Server version.

 

Cheers



#30 hnelson OFFLINE  

hnelson

    Member

  • Members
  • 19 posts
  • Local time: 12:09 AM

Posted 27 July 2014 - 02:17 PM

hi

when i try to use the channel in XBMB3C i just get a warning that this is a premium plugin please register 

the problem is that i have registered the plugin and it work in the browser view of the server 

 

53d5417522f5e_XBMB3C.jpg Last auto saved: 20:13:26



#31 flexage OFFLINE  

flexage

    Advanced Member

  • Super Testers
  • 282 posts
  • Local time: 11:09 PM
  • LocationDerby, UK

Posted 27 July 2014 - 06:19 PM

Hmm that is very odd... I'm happy to do some testing and see if I can figure out why... The only thing is that the channel registration isn't client specific... Although I suppose it could be an xbmb3c caching issue. I'll take a look when I'm back in a couple of days

#32 AlwinHummels OFFLINE  

AlwinHummels

    Advanced Member

  • Members
  • 410 posts
  • Local time: 01:09 AM
  • LocationThe Netherlands

Posted 07 August 2014 - 05:32 AM

Same isue here I've paid but no access



#33 AlwinHummels OFFLINE  

AlwinHummels

    Advanced Member

  • Members
  • 410 posts
  • Local time: 01:09 AM
  • LocationThe Netherlands

Posted 11 August 2014 - 03:56 PM

Still no reaction is the devolper on vacation? I've paid for this but MBS and MBC both say it's expired remove and reinstall didn't fix. I have always the latest dev version of MBS



#34 flexage OFFLINE  

flexage

    Advanced Member

  • Super Testers
  • 282 posts
  • Local time: 11:09 PM
  • LocationDerby, UK

Posted 13 August 2014 - 04:48 AM

Sorry Alwin you are correct, I am away on holiday (as we brits call it). I'll be more than happy to help you out when I get back... I have very limited internet access out here in Spain. You say that MBC shows the plugin as expired, does the MBS web Client also show the plugin as expired? Just trying to figure out whether its a client specific issue or an issue with the validation code in general... I'm pretty sure it was working... @Luke Have there been any server updates to the plugin validation code that I should be aware of?


  • AlwinHummels likes this

#35 AlwinHummels OFFLINE  

AlwinHummels

    Advanced Member

  • Members
  • 410 posts
  • Local time: 01:09 AM
  • LocationThe Netherlands

Posted 13 August 2014 - 06:23 AM

@flexage first enjoy your holiday ;-) and thanks for the reaction. It gave the expired message on evry client MBT, MBC, MBS etc..



#36 flexage OFFLINE  

flexage

    Advanced Member

  • Super Testers
  • 282 posts
  • Local time: 11:09 PM
  • LocationDerby, UK

Posted 13 August 2014 - 07:54 AM

Ok it's a general issue then. I'll have to do some testing and see what's going on :)

#37 flexage OFFLINE  

flexage

    Advanced Member

  • Super Testers
  • 282 posts
  • Local time: 11:09 PM
  • LocationDerby, UK

Posted 22 August 2014 - 07:35 PM

OK, I'm back from my travels...

 

@hnelson, are you still having this issue or is it working now?

 

@AlwinHummels are you still having this issue? I've checked over the validation code in the plugin and it seems to be working correctly... just to make sure, have you entered your MB Supporter key correctly in the "Help->Supporter Key" section of the admin dashboard... if the key is working correctly, you should see a medal with some writing next to it that says something like "Thank you for becoming a Media Browser Supporter".... this would be showing on the main admin dashboard page



#38 AlwinHummels OFFLINE  

AlwinHummels

    Advanced Member

  • Members
  • 410 posts
  • Local time: 01:09 AM
  • LocationThe Netherlands

Posted 22 August 2014 - 07:51 PM

@flexage Sorry but I still have the same message "Premium Plugin Only - Please Purchase This Channel"  I'm supporter and all other supporter plugins work well. I've also see the medal and I have paid 2 times for your plugin.



#39 flexage OFFLINE  

flexage

    Advanced Member

  • Super Testers
  • 282 posts
  • Local time: 11:09 PM
  • LocationDerby, UK

Posted 22 August 2014 - 07:55 PM

@AlwinHummels Sending you a PM ;)



#40 AlwinHummels OFFLINE  

AlwinHummels

    Advanced Member

  • Members
  • 410 posts
  • Local time: 01:09 AM
  • LocationThe Netherlands

Posted 22 August 2014 - 08:39 PM

The problem is solved and was my mistake :huh:  because i had to merge my keys. thanks for all help @flexage & @ebr


Edited by AlwinHummels, 22 August 2014 - 04:40 PM.

  • flexage likes this





Also tagged with one or more of these keywords: adult, youjizz, channel, server, plugin

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users