Jump to content


Photo

Check for plugin updates failed


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 jkng OFFLINE  

jkng

    Newbie

  • Members
  • 3 posts
  • Local time: 11:59 AM

Posted 07 November 2019 - 08:27 AM

Hi, firstly thanks for such great app! huge fan of emby!
 
i have installed emby server into my freenas machine but i consistently get check plugin and application updates failed. i have attached my logs and would like to check with any kind souls why is this happening. Thanks!

Attached Files


Edited by jkng, 07 November 2019 - 08:44 AM.


#2 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 139861 posts
  • Local time: 10:59 PM

Posted 07 November 2019 - 09:27 AM

Hi there, please attach the complete emby server log. Thanks.

#3 jkng OFFLINE  

jkng

    Newbie

  • Members
  • 3 posts
  • Local time: 11:59 AM

Posted 07 November 2019 - 06:44 PM

Hi there, please attach the complete emby server log. Thanks.

 

Is this the correct log?

Attached Files

  • Attached File  log.txt   2.4MB   2 downloads


#4 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 139861 posts
  • Local time: 10:59 PM

Posted 07 November 2019 - 09:22 PM

Hi, no, it doesn't contain the activity from your first post. Having said that, I think this is something you'll need to look into. Notice the error in your snippet:

Error: NameResolutionFailure

That means emby server can't reach our admin domain, https://mb3admin.com. Most likely you have something blocking the connection. Can you look into that?



#5 makarai OFFLINE  

makarai

    Advanced Member

  • Members
  • 510 posts
  • Local time: 04:59 AM

Posted 08 November 2019 - 03:50 AM

most likely dns problem, as it happens quite often :D

 

 

go into the jail specific jshell and try ( jails -> emby_server -> 3 dots -> shell)

 

nslookup google.com

 

then try it from the freenas jail as well. and report back:)


Edited by makarai, 08 November 2019 - 03:52 AM.


#6 jkng OFFLINE  

jkng

    Newbie

  • Members
  • 3 posts
  • Local time: 11:59 AM

Posted 08 November 2019 - 04:33 AM

Hi. I manage to nslookup Google in my freenas console but not within my Emby jail. Sorry for the noob question but any reason why this is happening?

#7 makarai OFFLINE  

makarai

    Advanced Member

  • Members
  • 510 posts
  • Local time: 04:59 AM

Posted 08 November 2019 - 08:14 AM

not proper jail networking is the reason. So now that you know whats wrong you need to fix it :)

 

I am guessing when you installed the jail it was setup in DHCP mode and you gave it a static address and then forgot to put in a dns server or so :D






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users