Jump to content


Photo

Document not found on stack


  • Please log in to reply
14 replies to this topic

#1 sfatula OFFLINE  

sfatula

    Advanced Member

  • Members
  • 413 posts
  • Local time: 09:19 PM
  • LocationCalera, OK

Posted 03 October 2019 - 02:42 AM

Fresh start of Emby on tvos 13. First, I play an music file, flac, in Emby. It plays as stereo, even though it's 5.1, seems to be a tvos 13 issue). Fine, so, I hit pause, then menu. I get a spinning wheel, so, I hit menu again, and it works this time.

So, I play a dvr video, no transcoding, and, ff to the 2 min or so mark, and, I get oops, something went wrong, document not found on stack. The app will continue to do this over and over until I restart emby. In fact, if I menu back up, the top of the Emby screen, the menu, now says home, favorites, search, settings, but if I scroll right to try to go to settings, now it says home, favorites, favorites (yes again), search, no settings. It's really messed up. And it gets worse from there. The file plays in the background, you can hear the sound, but, you don't see it.


Edited by sfatula, 03 October 2019 - 02:25 PM.


#2 ebr ONLINE  

ebr

    Chief Bottle Washer

  • Administrators
  • 48154 posts
  • Local time: 10:19 PM

Posted 03 October 2019 - 09:29 AM

Hi.  What version of the app (shown in settings)?



#3 sfatula OFFLINE  

sfatula

    Advanced Member

  • Members
  • 413 posts
  • Local time: 09:19 PM
  • LocationCalera, OK

Posted 03 October 2019 - 02:20 PM

1.4.2.24, server 4.2.1.0


Edited by sfatula, 09 October 2019 - 12:38 AM.


#4 thesnappysneezer OFFLINE  

thesnappysneezer

    Member

  • Members
  • 18 posts
  • Local time: 08:19 PM

Posted 09 October 2019 - 12:07 AM

I am getting this message randomly too, generally the audio of is playing in the background when I see it. I am up to date on the latest versions of Apple TV and Emby. 



#5 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 142429 posts
  • Local time: 10:19 PM

Posted 09 October 2019 - 12:26 AM

I am getting this message randomly too, generally the audio of is playing in the background when I see it. I am up to date on the latest versions of Apple TV and Emby. 

 

Hi, what version numbers of the app and server?



#6 echoxxzz OFFLINE  

echoxxzz

    Advanced Member

  • Members
  • 158 posts
  • Local time: 10:19 PM
  • LocationOntario, Canada

Posted 18 November 2019 - 12:49 AM

I had same problems. My issue went away after upgrading to 13.2 TVos and I started using the latest Emby Beta client via Testflight.



#7 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 142429 posts
  • Local time: 10:19 PM

Posted 22 November 2019 - 02:53 PM

I had same problems. My issue went away after upgrading to 13.2 TVos and I started using the latest Emby Beta client via Testflight.

 

That's great info, thanks !



#8 seanbuff OFFLINE  

seanbuff

    Advanced Member

  • Members
  • 155 posts
  • Local time: 02:19 PM
  • LocationSydney, Australia

Posted 23 November 2019 - 06:53 AM

One of my users experienced this today on Apple TV, error message with audio still playing in the background

 

5dd90f125fa98_20191123_214848.png

 

Emby Server: 4.3.0.24

Emby Apple TV: 1.4.2.24

tvOS: 13.2 (17K82)

 

When will this issue be resolved in the stable ATV client?



#9 PhillyFanInDetroit OFFLINE  

PhillyFanInDetroit

    Newbie

  • Members
  • 8 posts
  • Local time: 10:19 PM

Posted 23 November 2019 - 08:31 AM

To be honest, I've been having this problem for the last three months, it seems to be occurring only from TV episodes.  Going from one movie to the next does not produce this error, however, back to back TV episodes do.

 

The message will pop up about 15-20 seconds after the video starts, the audio continues but the "Oops. Something went wrong..." message occurs with the same "Document not found on stack".  The only way to get rid of this error is to completely leave the app, come back in, go to settings and select "Reset App".  Only to have to rinse and repeat after every episode.

 

Emby Server: 4.2.0 & 4.2.1

Emby Apple TV 1.4.2.24

AppleTV os: 13.2 (17K82)



#10 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 142429 posts
  • Local time: 10:19 PM

Posted 23 November 2019 - 10:23 AM

Apologies for the disruption. We'll have a new update out soon. Thanks.

#11 seanbuff OFFLINE  

seanbuff

    Advanced Member

  • Members
  • 155 posts
  • Local time: 02:19 PM
  • LocationSydney, Australia

Posted 03 December 2019 - 06:53 PM

This one still continues to affect some of my users, so much so that they are not wanting to use Emby anymore.

 

Can we please just push the fix that is in the beta, to the stable channel -- this is literally a show-stopper right now.



#12 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 142429 posts
  • Local time: 10:19 PM

Posted 03 December 2019 - 06:59 PM

We are actively working on getting our current changes released. Thanks.



#13 ebr ONLINE  

ebr

    Chief Bottle Washer

  • Administrators
  • 48154 posts
  • Local time: 10:19 PM

Posted 04 December 2019 - 10:39 AM

The new version should be released sometime tonight.

 

Thanks.


  • seanbuff and vdatanet like this

#14 vdatanet OFFLINE  

vdatanet

    Advanced Member

  • Members
  • 1206 posts
  • Local time: 04:19 AM
  • LocationCalafell, Spain

Posted 04 December 2019 - 05:11 PM

I'm impatient Will there be playback improvements?



#15 ebr ONLINE  

ebr

    Chief Bottle Washer

  • Administrators
  • 48154 posts
  • Local time: 10:19 PM

Posted 04 December 2019 - 05:45 PM

I'm impatient Will there be playback improvements?

 

It is the current beta that is being released.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users