Jump to content


Photo

Can we get the emby package in a different extension so we can manually install it using the applications window?


  • Please log in to reply
34 replies to this topic

#21 zachattack83 OFFLINE  

zachattack83

    Advanced Member

  • Members
  • 80 posts
  • Local time: 08:34 AM

Posted 22 August 2019 - 01:13 AM

I actually tried several times, but when I would hit post, it would not submit. It gave no error, or anything, it just sat here. Could it be they're too long?



#22 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 135879 posts
  • Local time: 08:34 AM

Posted 22 August 2019 - 01:14 AM

How big is the server log?



#23 zachattack83 OFFLINE  

zachattack83

    Advanced Member

  • Members
  • 80 posts
  • Local time: 08:34 AM

Posted 22 August 2019 - 01:16 AM

1.3 mb for the emby server, 138k for hardware detection



#24 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 135879 posts
  • Local time: 08:34 AM

Posted 22 August 2019 - 01:17 AM

That should be fine. Can you zip them up together and attach the zip file here? thanks.



#25 zachattack83 OFFLINE  

zachattack83

    Advanced Member

  • Members
  • 80 posts
  • Local time: 08:34 AM

Posted 22 August 2019 - 01:19 AM

Yes, I would like to, but how do I attach it? I see that I can do the photos, and I see a section for my media, but I am not sure how to get the zip file in there.



#26 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 135879 posts
  • Local time: 08:34 AM

Posted 22 August 2019 - 01:21 AM

Click more reply options next to the Post button. The link I gave you in post 14 has instructions on how to do this. Thanks.



#27 zachattack83 OFFLINE  

zachattack83

    Advanced Member

  • Members
  • 80 posts
  • Local time: 08:34 AM

Posted 22 August 2019 - 01:24 AM

Lets give this a try.

Attached Files



#28 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 135879 posts
  • Local time: 08:34 AM

Posted 22 August 2019 - 01:29 AM

Ok so what exactly happened here, and at what time? this log looks normal to me. Thanks.



#29 zachattack83 OFFLINE  

zachattack83

    Advanced Member

  • Members
  • 80 posts
  • Local time: 08:34 AM

Posted 22 August 2019 - 01:32 AM

I don't know what happened. All I know is that the server will be running, and it'll either load emby up fine, and then it won't load a movie, and then on refresh, emby can't connect, and I have to go restart the service, OR, it will just not connect at all, and I will have to go restart the service.


Edited by zachattack83, 22 August 2019 - 01:33 AM.


#30 Happy2Play OFFLINE  

Happy2Play

    Trial and Error

  • Moderators
  • 15323 posts
  • Local time: 05:34 AM
  • LocationWashington State

Posted 22 August 2019 - 01:34 AM

Have you tried removing the CoverArt plugin since the last thing in the log is "CoverArt: image enhance"?



#31 zachattack83 OFFLINE  

zachattack83

    Advanced Member

  • Members
  • 80 posts
  • Local time: 08:34 AM

Posted 22 August 2019 - 01:35 AM

I have not, but I am not sure if it is causing the problem, because its completely random? I wonder if its a conflict somewhere with it?



#32 zachattack83 OFFLINE  

zachattack83

    Advanced Member

  • Members
  • 80 posts
  • Local time: 08:34 AM

Posted 22 August 2019 - 01:37 AM

I can disable it and see if the server crashes again over the next couple days, and if it doesn't, i'll turn it back on and see if it starts again



#33 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 135879 posts
  • Local time: 08:34 AM

Posted 22 August 2019 - 03:43 PM

Yes please uninstall the Cover Art plugin, then restart the server. Let us know how you get on after that. Thanks.



#34 zachattack83 OFFLINE  

zachattack83

    Advanced Member

  • Members
  • 80 posts
  • Local time: 08:34 AM

Posted 28 August 2019 - 12:50 PM

4.2.1 is now on the app store, just to update this thread.



#35 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 135879 posts
  • Local time: 08:34 AM

Posted 28 August 2019 - 12:54 PM

Thanks for the feedback !






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users