Jump to content


Photo

Some channels not working in web browsers


  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1 Netti93 OFFLINE  

Netti93

    Newbie

  • Members
  • 9 posts
  • Local time: 12:32 PM

Posted 07 July 2019 - 09:35 AM

Hi,

 

some german cable tv channels (e.g. 5100 Das Erste HD) won't play in any web browser. It just stays at the spinning circle and I have to manually navigate back to the emby dashboard via the url. In the Android and Windows App everything works fine.

 

In the Logs attached I played a working channel (5040 ServusTV) followed by a non-working channel (5100 Das Erste HD) directly after a server restart. Emby Server runs on an Ubuntu-VM and is fully updated. TV Hardware is a HD Homerun Expand.

I also tried this with the latest Emby Server for Windows (portable x64) but had the same problem.

Attached Files


Edited by Netti93, 07 July 2019 - 09:42 AM.


#2 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 134225 posts
  • Local time: 06:32 AM

Posted 08 July 2019 - 01:10 AM

Hi there, as a test if you turn off the server's transcoding throttle feature under the Transcoding section, does that make any difference?



#3 Netti93 OFFLINE  

Netti93

    Newbie

  • Members
  • 9 posts
  • Local time: 12:32 PM

Posted 08 July 2019 - 08:48 AM

I have tested various transcoding settings (deactivated throttling, deactivated transcoding of server and/or tuner) but nothing helped.



#4 Netti93 OFFLINE  

Netti93

    Newbie

  • Members
  • 9 posts
  • Local time: 12:32 PM

Posted 15 July 2019 - 05:53 AM

Is there anything else I should/could try?



#5 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 134225 posts
  • Local time: 06:32 AM

Posted 15 July 2019 - 01:45 PM

Hi, unfortunately I don't see anything obvious here. Would you like to try the beta server and see how that compares? Thanks.



#6 Netti93 OFFLINE  

Netti93

    Newbie

  • Members
  • 9 posts
  • Local time: 12:32 PM

Posted 18 July 2019 - 02:03 PM

That didn't help either. But I realised, that the problem just occurs with Google Chrome (browsing data cleared, tested on multiple devices from various networks). With Firefox and Vivaldi everything seems to work. In Edge it works just sometimes but I can't figure out why.



#7 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 134225 posts
  • Local time: 06:32 AM

Posted 19 July 2019 - 11:23 PM

What version of Chrome?



#8 Netti93 OFFLINE  

Netti93

    Newbie

  • Members
  • 9 posts
  • Local time: 12:32 PM

Posted 20 July 2019 - 03:24 AM

Version 75.0.3770.142



#9 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 134225 posts
  • Local time: 06:32 AM

Posted 22 July 2019 - 02:36 PM

What version is vivaldi?



#10 Netti93 OFFLINE  

Netti93

    Newbie

  • Members
  • 9 posts
  • Local time: 12:32 PM

Posted 23 July 2019 - 09:44 AM

2.5.1525.40 (Stable channel) (64-Bit)



#11 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 134225 posts
  • Local time: 06:32 AM

Posted 23 July 2019 - 05:29 PM

Ok so that was released in May. I can't find the Chromium version but I'm guessing it's based on 74?



#12 Netti93 OFFLINE  

Netti93

    Newbie

  • Members
  • 9 posts
  • Local time: 12:32 PM

Posted 24 July 2019 - 07:41 AM

I guess so, too. I have updated recently and the problem is still there with version 2.6.1566.49 (Stable channel) (64-Bit).






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users