Jump to content


Photo
- - - - -

Emby in WMC never loads


  • Please log in to reply
24 replies to this topic

#21 ebr OFFLINE  

ebr

    Chief Bottle Washer

  • Administrators
  • 46383 posts
  • Local time: 01:52 PM

Posted 07 August 2019 - 05:47 PM

You're not running on a 4:3 screen are you...?



#22 b3nny8 OFFLINE  

b3nny8

    Newbie

  • Members
  • 6 posts
  • Local time: 10:52 AM

Posted 07 August 2019 - 06:25 PM

No, I've tested on a 1920x1080 monitor and projector.  Tried going from full screen to windowed mode and back.  Same blank screen the entire time.



#23 ebr OFFLINE  

ebr

    Chief Bottle Washer

  • Administrators
  • 46383 posts
  • Local time: 01:52 PM

Posted 08 August 2019 - 08:56 AM

Unfortunately, I'm still stumped.  My guess is that it is something environmental but I don't know what.  The original report was on Win 10 which throws everything into question for WMC but you said you are on 8.1...?



#24 jachin99 OFFLINE  

jachin99

    Advanced Member

  • Members
  • 626 posts
  • Local time: 01:52 PM

Posted 08 August 2019 - 09:22 AM

Have you tried different resolutions? The wmc for win 8 and win 10 are the exact same thing. They ripped it out of 8 and put it in 10. Do you have any kind of themes applied to wmc?

#25 jachin99 OFFLINE  

jachin99

    Advanced Member

  • Members
  • 626 posts
  • Local time: 01:52 PM

Posted 08 August 2019 - 09:24 AM

Also if you look in the media browser programdata folder you should be able to find some of the theme files. Check their properties to make sure none of them are blocked for whatever reason




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users