Jump to content

Syncing completely stopped


jluce50
 Share

Go to solution Solved by Angelblue05,

Recommended Posts

I was having some strange issues with Krypton so I bit the bullet and upgraded to Leia. Now, syncing doesn't work at all. I've deleted the addon data, reinstalled the addon, etc. and no dice. Here's the relevant log entries from my latest try.

2019-05-21 08:51:33.799 T:40904  NOTICE: EMBY.default -> ---<[ default ]
2019-05-21 08:51:35.494 T:65708  NOTICE: Emby.emby.core.configuration -> Begin app constructor.
2019-05-21 08:51:42.888 T:65708  NOTICE: Emby.emby.core.connection_manager -> tryConnect url: http://192.168.0.5:8096/emby/system/info/public
2019-05-21 08:51:42.892 T:65708  NOTICE: Emby.emby.core.connection_manager -> connectToAddress http://192.168.0.5:8096 succeeded
2019-05-21 08:51:42.892 T:65708  NOTICE: Emby.emby.core.connection_manager -> begin connectToServer
2019-05-21 08:51:42.892 T:65708  NOTICE: Emby.emby.core.connection_manager -> beginning connection tests
2019-05-21 08:51:42.892 T:65708  NOTICE: Emby.emby.core.connection_manager -> testing connection mode 2 with server XX_FAMILY_PC
2019-05-21 08:51:42.892 T:65708  NOTICE: Emby.emby.core.connection_manager -> tryConnect url: http://192.168.0.5:8096/emby/system/info/public
2019-05-21 08:51:42.895 T:65708  NOTICE: Emby.emby.core.connection_manager -> calling onSuccessfulConnection with connection mode 2 with server XX_PC
2019-05-21 08:51:42.933 T:65708  NOTICE: EMBY.entrypoint.service -> ---<[ EXITING ]
2019-05-21 08:51:42.934 T:65708  NOTICE: Emby -> ---[ STOPPED ALL EMBYCLIENTS ]---
2019-05-21 08:51:42.935 T:38640  NOTICE: EMBY.hooks.webservice -> ---<[ webservice ]
2019-05-21 08:51:42.936 T:65708  NOTICE: EMBY.entrypoint.service -> ---<<<[ EMBY ]
2019-05-21 08:51:43.117 T:2324  NOTICE: EMBY.hooks.monitor -> ---<[ listener ]
2019-05-21 08:51:43.310 T:65708  NOTICE: EMBY.patch -> --->[ patch ]
2019-05-21 08:51:43.312 T:65708  NOTICE: Previous line repeats 1 times.
2019-05-21 08:51:43.312 T:65708  NOTICE: EMBY.patch -> --[ check updates/181167237 ]
2019-05-21 08:51:43.314 T:65708  NOTICE: EMBY.patch -> [ objects/beta check ]
2019-05-21 08:51:43.443 T:65708  NOTICE: EMBY.patch -> --<[ objects/181167237 ]
2019-05-21 08:51:43.591 T:107644  NOTICE: EMBY.entrypoint.service -> --->>>[ EMBY ]
2019-05-21 08:51:43.591 T:107644  NOTICE: EMBY.entrypoint.service -> Version: 4.0.24a
2019-05-21 08:51:43.591 T:107644  NOTICE: EMBY.entrypoint.service -> KODI Version: 18.2 Git:20190422-f2643566d0
2019-05-21 08:51:43.595 T:107644  NOTICE: EMBY.entrypoint.service -> Platform: Windows
2019-05-21 08:51:43.598 T:107644  NOTICE: EMBY.entrypoint.service -> OS: Kodi/16336MB
2019-05-21 08:51:43.598 T:107644  NOTICE: EMBY.entrypoint.service -> Python Version: 2.7.13 (default, Jul 14 2017, 17:41:26) [MSC v.1900 64 bit (AMD64)]
2019-05-21 08:51:43.600 T:107644  NOTICE: EMBY.entrypoint.service -> Using dynamic paths: False
2019-05-21 08:51:43.600 T:107644  NOTICE: EMBY.entrypoint.service -> Log Level: 1
2019-05-21 08:51:43.602 T:107644  NOTICE: EMBY.entrypoint.service -> ---[ db/None ]
2019-05-21 08:51:43.618 T:107644  NOTICE: Emby.emby.core.configuration -> Begin http constructor.
2019-05-21 08:51:43.619 T:107644  NOTICE: Emby -> ---[ START EMBYCLIENT ]---
2019-05-21 08:51:43.639 T:107644  NOTICE: EMBY.views -> ERROR:: Unable to retrieve libraries: 'NoneType' object has no attribute 'encode'
2019-05-21 08:51:47.685 T:107644  NOTICE: EMBY.client -> DeviceId loaded: 46FF083CF51A4E17BA88712993F518D0
2019-05-21 08:51:47.686 T:28812  NOTICE: EMBY.hooks.monitor -> --->[ listener ]
2019-05-21 08:51:47.690 T:24532  NOTICE: EMBY.hooks.webservice -> --->[ webservice/57578 ]
2019-05-21 08:51:47.690 T:107644  NOTICE: EMBY.connect -> --[ server/default ]
2019-05-21 08:51:47.724 T:107644  NOTICE: Emby.emby.core.configuration -> Begin app constructor.
2019-05-21 08:51:47.727 T:107644  NOTICE: Emby.emby.core.connection_manager -> Begin connect
2019-05-21 08:51:47.727 T:107644  NOTICE: Emby.emby.core.connection_manager -> Begin getAvailableServers
2019-05-21 08:51:47.736 T:107644  NOTICE: Emby.emby.core.connection_manager -> Begin getConnectServers
2019-05-21 08:51:48.431 T:76368  NOTICE: EMBY.entrypoint.default -> path: ?mode=settings params: {
                                                "mode": "settings"
                                            }
2019-05-21 08:51:48.431 T:76368  NOTICE: EMBY.default -> ---<[ default ]
2019-05-21 08:51:48.464 T:61736   ERROR: Control 9 in window 10140 has been asked to focus, but it can't
2019-05-21 08:51:48.772 T:107644  NOTICE: Emby.emby.core.connection_manager -> Found Servers: [{u'Id': u'663c4c7fa5df42c7b0a866b12e541550', u'Name': u'XX_PC'}]
2019-05-21 08:51:48.772 T:107644  NOTICE: EMBY.entrypoint.service -> ERROR:: 'Address'

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Angelblue05

@@Luke

 

4th person with no local address in their server.

 

 

Restart your server. Your server is not reporting a local address.

Edited by Angelblue05
Link to comment
Share on other sites

  • Solution
Angelblue05

I will fix this so it doesn’t block emby for kodi from proceeding ahead. But this is surely a server bug. You are not the first person to report this issue recently.

 

If you check your dashboard, it will show only a WAN address, instead of LAN and WAN. A server restarts fixes it.

Edited by Angelblue05
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...