Jump to content


Photo

Only shows with english metadata is shown in Kodi


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 ProphetSe7en OFFLINE  

ProphetSe7en

    Advanced Member

  • Members
  • 101 posts
  • Local time: 10:57 PM

Posted 24 March 2019 - 06:25 AM

Some of the shows I watch are in Norwegian, so I have set metadata in Norwegian for these shows while the rest of my shows has metadata in english.

 

The problem is that emby for kodi only shows the shows with english metadata, not the ones with norwegian.

 

In web-client every show is avaliable, only in kodi this is a problem.



#2 Angelblue05 OFFLINE  

Angelblue05

    Advanced Member

  • Developers
  • 13011 posts
  • Local time: 04:57 PM

Posted 24 March 2019 - 11:40 AM

While Kodi is running, open the webclient, open edit the metadata of one of the missing shows and hit save to trigger an update. Wait a few minutes and post your Kodi log. Thanms

#3 ProphetSe7en OFFLINE  

ProphetSe7en

    Advanced Member

  • Members
  • 101 posts
  • Local time: 10:57 PM

Posted 24 March 2019 - 03:25 PM

Log: http://paste.kodi.tv/zowegacuri


  • Angelblue05 likes this

#4 Angelblue05 OFFLINE  

Angelblue05

    Advanced Member

  • Developers
  • 13011 posts
  • Local time: 04:57 PM

Posted 24 March 2019 - 04:34 PM

What is your server version?

Your show is being detected as empty. Go to the add-on settings > sync > sync empty shows.

Then repair your tv show library, your shows should then appear. Launch emby for kodi, open the context menu on the library > repair library.

Edited by Angelblue05, 24 March 2019 - 04:35 PM.


#5 ProphetSe7en OFFLINE  

ProphetSe7en

    Advanced Member

  • Members
  • 101 posts
  • Local time: 10:57 PM

Posted 24 March 2019 - 06:22 PM

Version 4.0.3.0

 

I did like you said and now every show is back. Thank you

 

Why did it assume my shows were empty when changing metadata language? If I changed it back to english they all showed up. Back to norwegian and they were gone again.


Edited by ProphetSe7en, 24 March 2019 - 06:23 PM.


#6 Angelblue05 OFFLINE  

Angelblue05

    Advanced Member

  • Developers
  • 13011 posts
  • Local time: 04:57 PM

Posted 24 March 2019 - 08:49 PM

@Luke

 

Is this something you are aware of?

 

The add-on uses recursivecount to detect if the show has content. It seems to return 0 when the metadata language is changed?






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users