Jump to content


Photo

Plugin Update Failure

plugin

  • Please log in to reply
47 replies to this topic

#21 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 135734 posts
  • Local time: 04:10 PM

Posted 05 February 2019 - 01:35 AM

Turning windows firewall off can often cause even more problems. It is best to just keep it on and look for rules as suggested above. Please let us know if this helps. Thanks.



#22 ebr ONLINE  

ebr

    Chief Bottle Washer

  • Administrators
  • 46352 posts
  • Local time: 04:10 PM

Posted 05 February 2019 - 11:13 AM

It looks like you successfully updated a plug-in yesterday.

 

Perhaps it was just a temporary network issue.



#23 gestep48 OFFLINE  

gestep48

    Member

  • Members
  • 17 posts
  • Local time: 04:10 PM

Posted 06 February 2019 - 12:22 PM

So, I did have a successful plugin update on 2/4/19 (OMDb). On 2/6/19, I received the Check for plugin updates failed notice. Is there any way to see which update(s) is/are failing?



#24 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 135734 posts
  • Local time: 04:10 PM

Posted 06 February 2019 - 01:33 PM

Yes please attach the emby server log, thanks.



#25 gestep48 OFFLINE  

gestep48

    Member

  • Members
  • 17 posts
  • Local time: 04:10 PM

Posted 06 February 2019 - 02:05 PM

Okay. Here is the latest log.

 

Attached Files



#26 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 135734 posts
  • Local time: 04:10 PM

Posted 06 February 2019 - 05:21 PM

The outgoing communications are timing out and failing. To me this looks like you have something blocking the connection such as security software or windows firewall.

 

I notice you are running Emby Server as a windows service. Try not doing that and run it the normal way, and see what impact that has. Thanks.



#27 jh30uk OFFLINE  

jh30uk

    Advanced Member

  • Members
  • 72 posts
  • Local time: 09:10 PM

Posted 07 February 2019 - 11:37 AM

Same issue, I installed Emby whatever way it installs by default not sure if that is a service or other and this is 1st time I have this particlar issue.

 

 

20l2r4.png



#28 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 135734 posts
  • Local time: 04:10 PM

Posted 07 February 2019 - 12:37 PM

@jh30uk, please attach the emby server log, thanks.



#29 jh30uk OFFLINE  

jh30uk

    Advanced Member

  • Members
  • 72 posts
  • Local time: 09:10 PM

Posted 07 February 2019 - 01:13 PM

Not sure if the latest Log is suffice or do you need Log from time this morning that the failure occurred depends if they are incremental ?

 

 

 

Attached Files

  • Attached File  Log.txt   95.57KB   1 downloads


#30 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 135734 posts
  • Local time: 04:10 PM

Posted 12 February 2019 - 12:22 AM

@jh30uk are you still running into this?



#31 jh30uk OFFLINE  

jh30uk

    Advanced Member

  • Members
  • 72 posts
  • Local time: 09:10 PM

Posted 12 February 2019 - 10:17 AM

Just the same error for another update 24 hours later, seems to be the server on github site but now appears fine

 

I had a legit ISP downtime from early this morning till right now as I post this so all Red Flag warnings in Emby for updates so no good to show you a log for now.

 

Was all Green Flags before then.


Edited by jh30uk, 12 February 2019 - 04:48 PM.


#32 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 135734 posts
  • Local time: 04:10 PM

Posted 12 February 2019 - 02:43 PM

Yea if the error in the log files is just a timeout then there's no need to post them. That typically just means either you're being blocked for some reason, or the host is down.



#33 gestep48 OFFLINE  

gestep48

    Member

  • Members
  • 17 posts
  • Local time: 04:10 PM

Posted 13 February 2019 - 03:03 AM

The outgoing communications are timing out and failing. To me this looks like you have something blocking the connection such as security software or windows firewall.

 

I notice you are running Emby Server as a windows service. Try not doing that and run it the normal way, and see what impact that has. Thanks.

 

Hey Luke. I tried not running Emby as a service a couple of days ago and still received the plugin update failed alert.



#34 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 135734 posts
  • Local time: 04:10 PM

Posted 13 February 2019 - 03:11 AM

Ok, I'm a little out of ideas at the moment. It still seems as though something is blocking the connection.



#35 jh30uk OFFLINE  

jh30uk

    Advanced Member

  • Members
  • 72 posts
  • Local time: 09:10 PM

Posted 14 February 2019 - 09:01 AM

Luke is has been 48 hours, should my Red flags not be overwtiten by Green Flags?

 

I have restarted Emby and PC a few times and would think I would have gotten any updates if any were available that were blocked before.



#36 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 135734 posts
  • Local time: 04:10 PM

Posted 14 February 2019 - 02:09 PM

No, that is a history of past events. They will not get replaced.

#37 jh30uk OFFLINE  

jh30uk

    Advanced Member

  • Members
  • 72 posts
  • Local time: 09:10 PM

Posted 14 February 2019 - 02:29 PM

Ok



#38 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 135734 posts
  • Local time: 04:10 PM

Posted 14 February 2019 - 02:32 PM

It only logs things you need to be alerted about. The successful runs would just spam it really hard. It looks like you're fine now.



#39 jh30uk OFFLINE  

jh30uk

    Advanced Member

  • Members
  • 72 posts
  • Local time: 09:10 PM

Posted 09 August 2019 - 12:21 PM

I am getting this again.



#40 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 135734 posts
  • Local time: 04:10 PM

Posted 09 August 2019 - 12:22 PM

I am getting this again.

 

Hi there, what exactly are you getting? Please see how to report a problem. Thanks.







Also tagged with one or more of these keywords: plugin

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users