Jump to content


Photo

Episodes not playing


Best Answer speechles , 21 January 2019 - 07:37 PM

We should be able to solve this. I think I know what is happening and we should have a fix very very soon. Stay tuned. :)

Go to the full post


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 ayaanxame OFFLINE  

ayaanxame

    Newbie

  • Members
  • 5 posts
  • Local time: 07:11 PM

Posted 21 January 2019 - 06:50 PM

I am trying to play episodes for Assassination Classroom and only Episode 0 was playing.

The rest of the episodes were just a black screen. This never happened with the other shows that I have and it only happened with this show.

When I played it on android, it worked fine and on pc, but when i play it on my TV via network or roku, the video wont play other than it being a black screen. Even in the black screen it shoes the video progress thing increasing but noting is showing for the actual video.

Attached Files



#2 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 123949 posts
  • Local time: 09:11 PM

Posted 21 January 2019 - 06:53 PM

Hi, can you supply the media info from one of these files? Just copy and paste it from the bottom of the web app detail screen. thanks !



#3 ayaanxame OFFLINE  

ayaanxame

    Newbie

  • Members
  • 5 posts
  • Local time: 07:11 PM

Posted 21 January 2019 - 06:57 PM

Media Info

Video Title1080p H264
CodecH264
Codec tagavc1
AVCYes
ProfileMain
Level50
Resolution1920x1080
Aspect ratio16:9
AnamorphicNo
InterlacedNo
Framerate23.976
Bitrate2,495 kbps
Bit depth8 bit
Pixel formatyuv420p
Ref frames1
NAL4
Audio TitleUnd AAC stereo Default
Languageund
CodecAAC
Codec tagmp4a
ProfileLC
Layoutstereo
Channels2 ch
Bitrate192 kbps
Sample rate44,100 Hz
DefaultYes
Containermp4
PathC:\Users\Ayaanxame\Videos\Episodes\Assassination Classroom\S1\Ep1.mp4
Size448 MB

Edited by ayaanxame, 21 January 2019 - 06:58 PM.


#4 speechles OFFLINE  

speechles

    Advanced Member

  • App Developer
  • 3952 posts
  • Local time: 06:11 PM

Posted 21 January 2019 - 07:10 PM

1) What type of Roku device is this playing it?

2) Can you paste the media info for the one that works, episode 0?

3) Does the video hang with a progress indicator onscreen never reaching 100%?

4) Is this playing and you hear the audio but no video shows?


Edited by speechles, 21 January 2019 - 07:13 PM.


#5 ayaanxame OFFLINE  

ayaanxame

    Newbie

  • Members
  • 5 posts
  • Local time: 07:11 PM

Posted 21 January 2019 - 07:12 PM

I am using Roku Express.

Video Title1080p H264
CodecH264
Codec tagavc1
AVCYes
ProfileHigh
Level40
Resolution1920x1080
Aspect ratio16:9
AnamorphicNo
InterlacedNo
Framerate24.04
Bitrate1,459 kbps
Bit depth8 bit
Pixel formatyuv420p
Ref frames1
NAL4
Audio TitleUnd AAC stereo Default
Languageund
CodecAAC
Codec tagmp4a
ProfileLC
Layoutstereo
Channels2 ch
Bitrate192 kbps
Sample rate44,100 Hz
DefaultYes
Containermp4
PathC:\Users\Ayaanxame\Videos\Episodes\Assassination Classroom\S1\Ep0 Assassination Classroom- Meeting Time.mp4
Size119 MB

Edited by ayaanxame, 21 January 2019 - 07:13 PM.


#6 ayaanxame OFFLINE  

ayaanxame

    Newbie

  • Members
  • 5 posts
  • Local time: 07:11 PM

Posted 21 January 2019 - 07:31 PM

The progress indicator does reach 100% and no i cant hear the audio



#7 speechles OFFLINE  

speechles

    Advanced Member

  • App Developer
  • 3952 posts
  • Local time: 06:11 PM

Posted 21 January 2019 - 07:37 PM   Best Answer

We should be able to solve this. I think I know what is happening and we should have a fix very very soon. Stay tuned. :)


  • ayaanxame likes this

#8 ayaanxame OFFLINE  

ayaanxame

    Newbie

  • Members
  • 5 posts
  • Local time: 07:11 PM

Posted 21 January 2019 - 07:38 PM

We should be able to solve this. I think I know what is happening and we should have a fix very very soon. Stay tuned. :)

Ok, Will do :)






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users