Jump to content

"A Patch Has Been Applied" banner stuck on screen


TechLife
 Share

Go to solution Solved by Angelblue05,

Recommended Posts

Heading says it all....

 

"A Patch Has Been Applied" notification banner pops up on boot and doesn't go away.  Win 10 / Kodi 17.6 / E4K 3.1.43a

 

A log is attached, but this line sticks out to me:

 

ERROR: XFILE::CDirectory::GetDirectory - Error getting zip://C%3a%5cUsers%5cKodi%5cAppData%5cRoaming%5cKodi%5cuserdata%5caddon_data%5cplugin.video.emby%5cemby%5c171076025.zip/

 

I just don't know what to do about it.

 

TIA

kodi.log

Link to comment
Share on other sites

That seems to have worked, Angel.  I installed from zip, restarted Kodi, it was there at the top for a second and then it was gone.  Wife is much happier now lol.  Thanks so much for the super quick response and solution!  If there is anything further I can do to help, please don't hesitate to ask.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

It still pops up for a second every time Kodi loads, but then disappears so I don't care about that at all.  Just FYI

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

It still pops up for a second every time Kodi loads, but then disappears so I don't care about that at all.  Just FYI

Do you mind posting an updated log capturing this? Thanks.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Something is off about the process. It's like Kodi cannot properly load your addon_data directories within the add-on. It'll probably take a fresh Kodi install to fix this, but since you are on Krypton and nothing has changed much.

 

I patched your specific scenario in the next build but it may not hold forever.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Something is off about the process. It's like Kodi cannot properly load your addon_data directories within the add-on. It'll probably take a fresh Kodi install to fix this, but since you are on Krypton and nothing has changed much.

 

I patched your specific scenario in the next build but it may not hold forever.

Weird. Okay, thanks for all of your help! I’m sure I’ll be upgrading to Leia soon so I’ll do a clean install then.

Edited by TechLife
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...