Jump to content

Episode Selection Issue


Arly (Sprinkles)
Go to solution Solved by Arly (Sprinkles),

Recommended Posts

Arly (Sprinkles)

In the PS4 web browser, when selecting a season, I am unable to individually select an episode of my choosing. For example, "The Flash S01E05", I am play the entire season but not the specific episode. Not sure if I am getting the point across, and am happy to explain further.

 

Is this a bug? What is the fix?

Link to post
Share on other sites
Arly (Sprinkles)

Nothing. It essentially just lets you hover over it with the curse, and won't let me select it.

 

It's gotten to the point where I have to stream it from another device to play a specific episode on the PS4. Which is rather annoying after a while.

Edited by SPRINKLES-PC
Link to post
Share on other sites

I just tested this and it seems to be working fine. Are you making sure to put both the focus box as well as the mouse cursor over the episode you want to play?

Link to post
Share on other sites
Arly (Sprinkles)

Let me try that.

 

EDIT: I have been doing that, it does not work.

Edited by SPRINKLES-PC
Link to post
Share on other sites

I am not quite sure what to say, as I tested again tonight and still did not have any problems.

 

What i would suggest is using the d-pad arrow keys to highlight the episode you want to play. Then before clicking, then use the stick to make sure the mouse cursor is also over it. Doing this I had no problems.

Link to post
Share on other sites
  • 5 weeks later...
Arly (Sprinkles)

I am not quite sure what to say, as I tested again tonight and still did not have any problems.

 

What i would suggest is using the d-pad arrow keys to highlight the episode you want to play. Then before clicking, then use the stick to make sure the mouse cursor is also over it. Doing this I had no problems.

Been playing with this since we last spoke about it.

 

I have no idea either, mate.

Edited by Arly (Sprinkles)
Link to post
Share on other sites
Arly (Sprinkles)

@@Luke

 

Not sure what to do here.

Could it be a PS4 setting? Looked into this and nothing seems to fix the issue

 

I also can't find another case of this issue anywhere.

Edited by Arly (Sprinkles)
Link to post
Share on other sites
  • Solution
Arly (Sprinkles)

Can you show an image of what you see?

Turns out I was using app.emby.media and not tv.emby.media.

 

Well then. I feel like an idiot.

 

This issue is fixed and can be closed.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...