Jump to content


Photo

mouse not working in latest version


  • Please log in to reply
33 replies to this topic

#21 701h OFFLINE  

701h

    Member

  • Members
  • 18 posts
  • Local time: 07:14 AM

Posted 26 November 2018 - 05:53 AM

Yeah, miner's a HD somethingorotherancientandcrap as well :)

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

#22 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 121600 posts
  • Local time: 03:14 PM

Posted 27 November 2018 - 10:02 PM

Is that the common pattern? Are the graphics drivers up to date?

#23 701h OFFLINE  

701h

    Member

  • Members
  • 18 posts
  • Local time: 07:14 AM

Posted 27 November 2018 - 10:07 PM

Graphics will be up do date as they havent released a new one for these cards in years! lol. I just let windows install the whql driver when I installed win10


  • rikiwi likes this

#24 701h OFFLINE  

701h

    Member

  • Members
  • 18 posts
  • Local time: 07:14 AM

Posted 05 December 2018 - 06:29 AM

Hi Luke,

Any news on this? If not, is there any way to stop the auto update?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
  • rikiwi likes this

#25 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 121600 posts
  • Local time: 03:14 PM

Posted 05 December 2018 - 12:16 PM

We're still looking into it, thanks.
  • rikiwi likes this

#26 rikiwi OFFLINE  

rikiwi

    Advanced Member

  • Members
  • 353 posts
  • Local time: 08:14 AM
  • LocationNew Zealand

Posted 05 December 2018 - 04:15 PM

We're still looking into it, thanks.

In the meantime when I'm watching in the lounge I use version 3.0.3 for recorded TV, so I can skip the adds. I use version 3.0.5 for movies etc.
So it's not a biggie, just a bit of a nuisance.
J
Keep up the good work Luke.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

#27 701h OFFLINE  

701h

    Member

  • Members
  • 18 posts
  • Local time: 07:14 AM

Posted 05 December 2018 - 04:25 PM

We're still looking into it, thanks.

Ok thanks. So how do I stop the auto update every time the app opens?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

#28 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 121600 posts
  • Local time: 03:14 PM

Posted 21 December 2018 - 01:20 AM

Can you please try this version:

https://www.dropbox....heater.zip?dl=0

 

Just unzip and run it portable. Thanks.



#29 rikiwi OFFLINE  

rikiwi

    Advanced Member

  • Members
  • 353 posts
  • Local time: 08:14 AM
  • LocationNew Zealand

Posted 21 December 2018 - 02:03 AM

Just ran that version, unfortunately it has the same problems as version 3.0.5



#30 rikiwi OFFLINE  

rikiwi

    Advanced Member

  • Members
  • 353 posts
  • Local time: 08:14 AM
  • LocationNew Zealand

Posted 08 March 2019 - 08:50 PM

This problem is still an issue with me, with additional problems, making Emby Theater unusable.

 

After being away for a week I installed the latest Beta version of Emby Server - 4.1.0.13

I then opened Emby Theater - Version 3.0.3 (this is the only version that was working for me)

 

Please find attached screen shot of the Theater Home Page.
 
The 2 options at the top do not respond to any keyboard or mouse input.
 
Let me know what else you need to try and fix this.
 
 
 

Attached Files



#31 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 121600 posts
  • Local time: 03:14 PM

Posted 09 March 2019 - 02:21 AM

Try restarting the app and see if that fixes the tabs UI.



#32 rikiwi OFFLINE  

rikiwi

    Advanced Member

  • Members
  • 353 posts
  • Local time: 08:14 AM
  • LocationNew Zealand

Posted 09 March 2019 - 02:53 AM

I have tried that numerous times to no avail. Although if I click on any of the 3 items on the top right I can get to their contents, although they look very weird. e.g. clicking the Home Screen from Settings displayed the attached screen shot. And no scrolling is possible.

Attached Files



#33 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 121600 posts
  • Local time: 03:14 PM

Posted 09 March 2019 - 11:08 AM

You may need to use the latest version then.

#34 rikiwi OFFLINE  

rikiwi

    Advanced Member

  • Members
  • 353 posts
  • Local time: 08:14 AM
  • LocationNew Zealand

Posted 09 March 2019 - 04:15 PM

As I have said previously, Version 3.0.6 does not work as once the progress bar ui has disappeared I have no mouse control over video play. This necessitates me having to leave my lounge, go to the server machine and use its keyboard every time I want to fast forward past TV commercials. Not ideal. I could get another keyboard for the lounge but shouldn't have to as Emby Theater didn't used to have this problem.
As a workaround I can use my phone app and Chromecast to the TV. But I much prefer Theater interface.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users